Ana SayfaDiğer İş İlanlarıGençlik ve Spor Bakanlığı 3.243 Sürekli İşçi Personel Alacağını Açıkladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3.243 Sürekli İşçi Personel Alacağını Açıkladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu kamu iş ilanları kapsamında Bakanlık bünyesinde görev verilmek üzere 3.243 kişinin işe alınacağını açıkladı.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu kamu iş ilanları kapsamında Bakanlık bünyesinde görev verilmek üzere 3.243 kişinin işe alınacağını açıkladı.

Bakanlık Sürekli İşçi Personel Alımları Yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamada Bakanlığın il müdürlüklerinde ve ilçe müdürlüklerinde görev verilecek sürekli işçi personel alımları gerçekleştirileceğini, işe alımı ağlanacak olan toplam personel sayısının 3.243 olduğunu açıkladı. İş ilanları takipçisi olanların dikkatini çeken bu açıklamada diğer detaylar da yer aldı. Buna göre kısa adı İŞKUR olan Türkiye İş Kurumu aracılığıyla gerçekleştirilecek olan kamu sürekli işçi personel alımları duyurusu 11 Şubat 2019 tarihinde İŞKUR’un internet sitesi üzerinden yapılarak başvurular kabul edilmeye başlanacak.

Bakanlık Hangi Pozisyonlara Personel Alımı Yapacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na 278 engelli personel, 146 eski hükümlü de dahil olmak üzere toplam 3.243 kişi yeni personel olarak işe alınacak. Bakanlık kamu personel alımı iş başvurusu yapacak olan kişilerin hangi pozisyonlarda görevlendirileceğini de bildirdi. Buna göre yeni personeller cankurtaran – temizlik görevlisi – pedallı araçlar mekanikeri – otobüs şoförü – aşçı – aşçı yardımcısı – güvenlik görevlisi – elektrik tesisatçısı – havuz suyu operatörü – garson – ısıtma ve sıhhi tesisatçı – ön büro elemanı / resepsiyon görevlisi – bilgisayar donanım teknolojisi teknikeri – soğutma ve iklimlendirme teknisyeni – çim alan tesisi ve yönetim teknikeri – muhasebeci – gençlik lideri – makine teknikeri pozisyonlarında istihdam edilecekler.

Başvurular Nasıl Gerçekleştirilecek?

Kariyer planlarında kamuda çalışmak da bulunan kişiler 11 Şubat – 15 Şubat 2019 tarihleri arasında İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online iş başvurusu yapabilecekler. Temizlik görevlisi pozisyonu için başvuru yapacak kişilerin engelli ve eski hükümlü olması ve en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Bu kişiler 27 Şubat 2019 tarihinde noter huzurunda düzenlenecek olan çekilişle belirlenecek. Çekilişte ismi çıkan adaylar daha sonraki bir tarihte sözlü sınava girecekler.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.