Ana SayfaKredilerFaizsiz Evlilik Kredisi Veren Bankalar 2019

Faizsiz Evlilik Kredisi Veren Bankalar 2019

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Faizsiz Evlilik Kredisi, günümüzde düğün yapmak isteyen, ancak maddi yetersizlikler nedeniyle bir türlü evlenemeyen gençler için büyük öneme sahip olan maddi bir kaynak olarak nitelendirilmektedir. Bu yıl gençlerin güzel bir düğün ile mutlu bir evlilik yapabilmesi adına bankalar tarafından kullandırılan evlilik kredisi faiz oranları düşürülürken bazı bankalarda ise zaman zaman faizsiz evlilik kredisi de sağlanabilmektedir. Bu gibi krediler sayesinde çiftler herhangi bir maddi sıkıntı yaşamadan diledikleri düğünü yapabilmekte ya da diledikleri eşyaları satın alabilmektedir.

Bazı özel bankalar genç çiftler için uygun faiz oranları ile bu kredi imkanı sunarken, bazı kamu bankaları ise gençleri evliliğe teşvik etmek maksadı ile devlet destekli evlilik kredisi sunmaktadır. Bu gibi durumlar için kamu bankaları tarafından gençlerden talep edilen bazı şartlar mevcuttur.

Faizsiz Evlilik Kredisi Veren Bankalar 2019

Kamu bankaları, genç çiftler için kredi kullandırırken, özel bankaların da talep etmiş olduğu belgeleri talep etmekte ve kredi notuna bakmaktadır. Bunun dışında devlet destekli evlilik kredisi sunan kamu bankaları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından açıklanana göre, gençlerin 18 – 24 yaş aralığında olmasına bakmaktadır. Bu şartların dışındaki gençler için devlet destekli ve faizsiz evlilik kredisi kullandırılamamaktadır.

Evlilik kredisi 2019 ile gençlere destek olmak ve yuva kurmalarında katkı sağlamak adına pek çok banka tarafından kredi imkanı tanınmaktadır. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gibi kamu bankaları faizsiz olarak kredi kullandırırken, evlilik kredisi 2019 yılına özel sunulan kampanyalar ilerleyen dönemlerde olduğunda Bankaciyim.net’ten öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası Evlilik Kredisi Veriyor mu?

Günümüzde genç çiftler Ziraat Bankası evlilik kredisi imkanlarından faydalanabilmektedir. Bu devlet destekli krediler arasında yer alan Ziraat Bankası evlilik kredisi sayesinde daha uygun koşullarda kredi kullanılabilmekte ve bu kredi sayesinde düğün masrafları, çeyiz ihtiyaçları ya da evlilik ile alakalı tüm giderler karşılanabilmektedir.

Devlet Destekli Evlilik Kredisi Nasıl Alınır?

Devlet destekli evlilik kredisi alabilmek için öncelikle çiftlerin 18 – 24 yaş aralığında olması gerekmektedir. Eğer çiftler üniversite mezunu ise bu yaş sınırı 26’ya kadar çıkabilmektedir. Öte yandan çiftlerin adli sicilinde ağır suçların olmaması ve her iki çiftin daha önce hiç evlilik yapmamış olması gerekmektedir. Kredi komisyonunu evleneceklerine ikna eden ve maddi durumlarının da yetersiz olduğunu ispat eden gençler, devlet destekli evlilik kredisi kullanabilmektedir. Kredinin limiti maksimum 10 bin TL olurken, ilk yıl çocuk sahibi olunması halinde en fazla 2 yıl geri ödemesiz olarak kullanabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.