Ana SayfaBankacılık2020 Akbank POS Başvuru, Başvuru İptali ve Arıza Bildirimi

2020 Akbank POS Başvuru, Başvuru İptali ve Arıza Bildirimi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

POS cihazı, yapılan bir alışverişin ya da alınan bir hizmetin bedelinin nakit yerine kredi kartı ya da banka kartı kullanılarak ödenmesini sağlayan cihaza verilen addır. POS cihazı, genellikle işletmeler tarafından kullanılırken, bu cihazların temini bankalar aracılığı ile sağlanmaktadır. Hemen hemen her banka, işletmeleri kendisine bağlı üye iş yeri haline getirmek için pos cihazı ve kampanyaları sunmaktadır. Akbank POS ve Akbank sanal POS da bu cihaz ve kampanyalardan yalnızca biridir.

Akbank POS Başvuru Nasıl Yapılır?

Akbank POS ile Akbank üye iş yeri haline gelmek isteyen işletmeler bu cihaza başvuru için çeşitli yolları kullanabilmektedir. Akbank POS ve Akbank sanal POS başvurusu, bankanın internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilebileceği gibi, direkt olarak bankaya da yapılabilmektedir.

Şubeye gitmeye gerek kalmadan online olarak yapılan başvuru işleminde işletme sahibinin başvuru formu doldurması gerekmektedir. İşletme sahibinin T.C. Kimlik numarası, iletişim bilgileri gibi bilgilerin yer aldığı bu form, doldurulduktan sonra sanal pos ücretleri ve pos makinesi ücretleri hakkında bilgi edinmekte ve cihaz tercihinde bulunarak yine online olarak elektronik ortamdan bankaya iletilmektedir. Başvuruyu alan banka ise değerlendirme yapmakta ve sonucunu SMS ya da e-mail yolu ile başvuru sahibine iletmektedir.

Akbank POS Başvuru İptali Nasıl Yapılır?

Akbank POS başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra cihazı almaktan vazgeçen işletme sahiplerinin iptal talebinde bulunması mümkündür. Başvuru işlemini iptal edebilmek için başvuru sahibinin direkt olarak Akbank Üye İş Yeri Destek Hattı ile iletişime geçmesi ve iptal nedenini belirterek iptal talebinde bulunması gerekmektedir. Şubelerden gerçekleştirilecek olan iptal işlemi de yine aynı şekilde şubelerdeki müşteri danışmanları ile görüşme gerçekleştirilerek yapılabilmektedir.

Akbank POS İade ve Arıza Bildirimi

Akbank POS kullanan, fakat kullanımı esnasında arıza çıkaran cihazlar için de, geri iade edilmek istenen cihazlar için de Akbank Üye İş Yeri Destek Hattı üzerinden hizmet verilmektedir. 444 28 28 ya da 0850 222 28 28 numaralı Akbank Üye İş Yeri Destek Hattı’nı arayarak Akbank POS iade talebinde bulunmak ya da arızadan dolayı servis talep edebilmek mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

1 adet yorum var, sen de görüşlerini yaz!

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.