Ana SayfaBankacılıkDenizbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Denizbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Denizbank ATM para çekme limiti ve yatırma limiti, banka tarafından bireysel ya da kurumsal müşterilerinin güvenliğini sağlamak adına uygulanan bir tedbirdir. Peki Denizbank ATM para yatırma limiti ve çekme limiti ne kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk bankacılık sektörünün öncü isimlerinden biri olan Denizbank, bireysel ve kurumsal müşterilerine vermiş olduğu hizmetler ile ön plana çıkmaktadır. Türkiye genelinde yüzlerce şubeleri ilke her türlü finansal ihtiyaca cevap veren banka, bu hizmetlerini yalnızca şubeleri ile kısıtlamamakta, en yakın Denizbank ATM, internet şubesi, mobil şube ve telefon bankacılığı kanalları üzerinden kesintisiz hale getirmektedir. ATM’ler üzerinden sağlanan işlemler müşteriler açısından büyük kolaylık sağlarken, güvenliği sağlamak adına banka tarafından Denizbank ATM para çekme limiti ve Denizbank ATM para yatırma limiti uygulanmaktadır.

Müşterilerine şubelerde beklemeye gerek olmadan ATM’ler aracılığıyla para çekme ve yatırma imkanı da sunan Denizbank, bu gibi işlemler için 2022 Denizbank ATM para yatırma limiti ve Denizbank ATM para çekme limiti de uygulamaktadır. Bu uygulamanın amacı müşterilerinin güvenliğini sağlamaktır.

2022 Denizbank ATM Para Çekme Limiti

Denizbank ATM para çekme limiti, banka tarafından bireysel ve kurumsal müşterilerinin banka hesabını güvence altına almak üzere uygulanan bir tedbirdir. Bu sayede Denizbank müşterileri hesabındaki paranın belli bir miktarını çekerken, diğer kalan miktarını ise olası bir dolandırıcılık durumuna karşı garanti altına almaktadır. Bu doğrultuda uygulanmakta olan Denizbank günlük para çekme limiti ise 5 bin TL’dir. Bahsi geçen bu rakamın üzerinde de para çekmek mümkün olurken, limit üstü para çekme işlemlerinde belli bir miktar ücret talep edilmektedir.

Denizbank ATM Para Yatırma Limiti

Denizbank ATM para yatırma limiti de yine aynı amaç ile uygulanmaktadır. Banka müşterileri için uygulanmakta olan Denizbank günlük para yatırma limiti kartsız işlemlerde 74 bin 750 TL olarak belirlenmiştir. Bahsi geçen bu rakamın üzerinde para yatırma işlemi için aradan 24 saatin geçmesinin beklenmesi gerekmektedir. Ayrıca hesaba yatırılacak olan bu miktarı tek seferde yatırmak mümkün olmazken, paranın en fazla 40 banknot halinde yatırılması önerilmektedir.

Denizbank ATM İşlem Ücretleri

Denizbank ATM en yakın şubeler üzerinden gerçekleştirilen işlemlerinin bazıları için banka tarafından belli bir oranda komisyon talep edilmekte ya da ücret kesintisi yapılmaktadır.

  • Diğer banka ATM’lerinden para çekme ve yatırma işlemleri için ortalama yüzde 1,15 komisyon,
  • Kartsız para yatırma işleminde yatırılan miktara göre en fazla 25 TL,
  • Nakit avans çekimlerinden yüzde 3,95 oranında komisyon ya da limit üstü para çekme işlemlerinden 1 TL kadar kesinti yapılmaktadır.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.