Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTHY Part – Time Çalışacak Öğrenci Personel Alımları Yapacağını Açıklıyor!

THY Part – Time Çalışacak Öğrenci Personel Alımları Yapacağını Açıklıyor!

THY personel alımları kapsamında yapılan duyuruda part – time görev verilmek üzere üniversite öğrencilerine ihtiyaç duyulduğu açıklandı.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

THY personel alımları kapsamında yapılan duyuruda part – time görev verilmek üzere üniversite öğrencilerine ihtiyaç duyulduğu açıklandı.

THY Üniversite Öğrencisi Yeni Personeller Arıyor

THY yani Türk Hava Yolları personel alımları çerçevesinde yapılan duyuruda üniversitelerin 4 yıllık herhangi bir bölümünde 3. sınıf öğrencisi olan adayların THY iş başvurusu yapabileceği bildirildi. İşe alınacak olan yeni öğrenci personeller Türk Hava Yolları tarafından yarı zamanlı yani part time görevlendirilecek. THY eleman alımları duyurusunda diğer tüm detaylardan da bahsetti.  THY ş başvurusu yapan ve başvurusu değerlendirilerek kabul edilen öğrenciler Türk Hava Yolları’nın İstanbul’daki ofislerinde en az haftanın 2 günü tam zamanlı şekilde çalışmak durumundalar. THY tarafından işe alınan her üniversite öğrencisi yeni personel toplam olarak haftada en çok 30 saat çalışacak. İş ilanları kapsamında THY yeni personel iş başvurusu yapacak olan kişiler haklarında gerekli inceleme ve değerlendirme yapıldıktan sonra olumlu karara varılması halinde THY tarafından sözel ve sayısal yetenek sınavı ile İngilizce yeterlilik sınavına tabi tutulacaklar. Bu sınavlardan geçen adaylar daha sonra kişilik envanteri, birebir iş görüşmesi mülakatı ve grup mülakatına katılacaklar. Bütün süreci başarılı bir şekilde tamamlayan adaylardan işe alımlarının gerçekleşmesi için gereken evrakları tamamlamaları istenecek.

THY Yeni Personel İş Başvuruları

THY yeni personel iş başvurusu yapacak olan adaylarda Türk Hava Yolları tarafından hangi şartların arandığı da aynı duyuruda belirtildi. Buna göre kariyer hedefleri arasında THY bünyesinde çalışmak olan kişilerin TC vatandaşı olması, sabıka kayıtlarının temiz olması, üniversite öğrencisi olduğunu belgeleyebiliyor olması, 100’lük sistemde en az 70 puan, 4’lük sistemde de en az 2.72 puana sahip olması, sonuç odaklı ve sorun çözebilecek şekilde çalışacak olması, ekip çalışmasına yatkın olması, analitik düşünebiliyor olması yazılı ve sözlü iletişimde başarılı olması, Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanıyor olması gerekiyor. Türk Hava Yolları iş başvuruları şirket tarafından 15 Mart 2019 tarihine kadar kabul ediliyor. Başvurular THY web sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.