Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTÜBİTAK Kamuda Çalışacak Personel Alımı İş Başvuruları Başladı!

TÜBİTAK Kamuda Çalışacak Personel Alımı İş Başvuruları Başladı!

TÜBİTAK kamu iş ilanları dahilinde sağlayacağı istihdamla yeni kamu personellerini işe alacağını duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

TÜBİTAK kamu iş ilanları dahilinde sağlayacağı istihdamla yeni kamu personellerini işe alacağını duyurdu.

TÜBİTAK Yeni Kamu Personel Alımları Detayları

TÜBİTAK bünyesindeki BİLGEM İleri Teknolojiler Araştırma Enstitüsü’nde görev yapmak üzere 38 kişinin kamu iş ilanları kapsamında kamu personeli olarak işe alınacağı bildirildi. TÜBİTAK tarafından yapılan duyuruda işe alım sağlanacak olan pozisyonların detaylı tanımı ve özellikleri, kamu personeli iş başvurusu yapacak adaylarda aranan genel ve özel koşulların neler olduğu, başvuru sürecinin nasıl işleyeceği, son başvuru tarihinin ne zaman olduğu da belirtildi. Belirtilen genel şartlara göre başvuru sahiplerinin kamu haklarından mahrum edilmemiş olması, erkek adayların başvuru tarihinde askerlik görevlerinin bitmiş ya da tecil ettirilmiş olması, görev yapmasına engel bir rahatsızlığının olmaması, ilgili yasada belirtilen suçlardan herhangi birinden ceza almamış olmaları, başvuru yapacakları pozisyona dair özel şartlara uygunluklarının olması gerekiyor. TÜBİTAK’ın duyurusunda ayrıca her pozisyon için hangi öğrenim şartlarının ve girilmiş olan kamu personeli sınavlarında alınması gereken puan türleri ve puanlar da belirtiliyor.

TÜBİTAK Personel Alımları için Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Kariyer planları arasında kamuda görev yapmak bulunan kişiler başvurularını bilgem.tubitak.gov.tr web adresinden edinecekleri başvuru formunu doldurmak şeklinde online olarak yapacaklar. Başka bir yolla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği duyuda belirtiliyor. TÜBİTAK – BİLGEM iş başvuruları 14 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirilebiliyor. Duyuruda ayrıca sürece dair tüm bilgilendirmelerin aynı web adresinden yapılacağı, adaylara farklı herhangi bir bilgilendirmede bulunulmayacağı da belirtiliyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?4cdb538a-1a1c-41ea-800a-9ef5c99c86f1&kk=10080

2 YORUMLAR

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.