Ana SayfaKOBİVakıfbank’tan KOBİ Özel Kampanyası

Vakıfbank’tan KOBİ Özel Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Her geçen gün büyüyen işletme hacmiyle kalkınan Türkiye ekonomisi bankaların sağladıkları fırsatlarla büyük bir ivme kazanmaktadır. Bu ivmenin hızlanmasında büyük bir rol oynayan bir vakıf bankası olan Vakıfbank, KOBİ’lere 62. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla kampanya düzenliyor. Vakıfbank Özel Kobi Kampanyası 62 TL’lik dosya masrafı ile sizlerle.

Aylık eşit taksit imkanları, 3 aya varan ödemesiz dönem, taksit ertelemeli Vakıfbank KOBİ Özel Kampanyası tam Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler için ideal kredi fırsatını doğurmuş. 62 yıldır müşterilerine özenle hizmet veren Vakıfbank, mutluluğunu KOBİ’lerle paylaşıyor. 36 aya varan vadeler ve uygun faiz oranları kapınızı çalıyor. Çekebileceğiniz kredi tutarı maksimum 100.000 TL tutarındadır. Sadece 62 TL’lik masraf ile de yığınla para bayılmıyorsunuz.

Ayrıca üç farklı ödeme seceneğiyle dilediğiniz şekilde geri ödeme yapabilirsiniz. KOBİ’ler geri ödemelerini, ister aylık eşit taksitle, ister, üç aya kadar ödemesiz dönemle, isterse de bir yıl içerisinde 4 taksite kadar erteleyerek gerçekleştirebilir. BusinessCard sahibi iseniz harcamalarınızda da 100 TL indirim kazanıyorsunuz. Kredi kullanımınız sonrasında BusinessCard’larınız ile ( ek kartlar dahil)             yapacağınız ilk 5.000 TL tutarındaki alışverişinizde 100 TL indirim kazanıyorsunuz.

Vakıfbank KOBİ Özel Kampanyası, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olup, kredinizi kullanabilmeniz için çapraz bankacılık ürünlerinin alınması zorunlu kılınmaktadır. SMS yoluyla kampanyaya katılan müşterilerin kazandıkları indirimler, kampanya bitiminde kredi kartı borçları ekstrelerine yansıtılacaktır.  Detaylı bilgi ve başvuru için Vakıfbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.