Ana SayfaKredi KartlarıGaranti Bankası Kredi Kartları

Garanti Bankası Kredi Kartları

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası kredi kartları ve size özel avantajlarından yararlanabilirsiniz. Değişen ihtiyaçlar neticesinde her gün günlük ihtiyaçlarımızı karşılamak ve yaşamımızı sürdürmek amacıyla sürekli bir alışveriş halindeyiz. Zamanımız alışveriş merkezleri, süper marketler, kuaför salonları, giyim mağazaları gibi çeşitli hizmet sektörlerinde geçip gitmektedir. Her gün bir yenisi eklenen hizmet sektöründe zaman zaman alım gücümüz azalabiliyor ve o çok istediğimiz elbiseyi alamayabiliyor veyahut üzerimizde yeterli miktarda nakit bulundurmadığımızdan vazgeçip bıraktığımız çok ürün olabiliyor. Bu yazımızda Garanti Bankası kredi kartlarının karşılaştırmasını görebilir, avantajları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartları çeşitleriyle sizin nakit sıkıntınızı gidererek günlük alışverişlerinizde size kolaylık sağlıyor. Üstelik Garanti Bonus ile harcadıkça kazanıyorsunuz.

Garanti Bankası Kredi Kartları ve Avantajları

Garanti Bankası kredi kartları 7 tanedir. Bunlar;

  • Bonus Card,
  • Shop&Fly Kredi Kartı,
  • Miles&Smiles Kredi Kartı,
  • American Express,
  • Flexi Card,
  • Money Bonus,
  • Bonus American Express.

Peki Bu Kredi Kartlarının Birbirinden Farkı Ne?

Bonus Card kendi arasında 6 farkı türe ayrılmaktadır.

  • Bunlardan biri Bonus Gold’dur. Bonus Gold sahibi olduğunuzda aylık 2.000 TL ve üzerinde kartınızdan harcama yapmanız halinde %25 oranında ekstra bonus kazanırsınız.
  • Bonus American Express sahibi olduğunuzda market, restoran, akaryayıt ve benzeri harcamalarınızın hepsinde %1 bonus kazanırsınız.
  • Bonus Platinum sahibi olduğunuzda aylık harcamanız 2.000 TL üzerinde olduğunda %25, 4.000 TL üzerine çıktığınızda ise %50 daha fazla bonus kazanırsınız.
  • Bonus Genç Kredi Kartınız olduğunda yıllık kart aidat ücreti ödemez, öğrencilere özel çeşitli avantajlardan yararlanırsınız.
  • Bonus Flexi kartına sahip olduğunuzda harcamalarınıza bağlı olarak senede 50 TL’ye kadar tüm ekstra bonuslardan yararlanırsınız.
  • Money Bonus kartına sahip olduğunuzda ise Migros ve Macrocenter mağazalarında alışveriş yaptıkça Money kazanırsınız.

Shop&Fly kredi kartınız olduğunda;

  • Her 1 TL’lik alışverişlerinizde 1 mil kazanırsınız.
  • Yeme-içme, eğlence, seyahat, yurt dışı harcamalarında ise %25 daha fazla mil kazanırsınız. Aynı zamanda bu mil 1.25 olarak revize edilir.

Miles&Smiles kredi kartınız olduğunda;

  • Sektörden sektöre değişen oranlarda mil puanlar elde edersiniz.
  • Miles&Smiles American Express ile %15 daha fazla mil kazanırsınız.
  • Miles&Smiles Platinum ile Prive American Express ile yapacağınız harcamalarda ise %25 daha fazla mil kazanırsınız.

American Express kredi kartınız olduğunda;

  • Türkiye’nin en seçkin araç yat kiralama, restoran ve otel gibi hizmet veren noktalarında %20 ile %10 arasında indirimlerden faydalanabilirsiniz.
  • Selects üyesi hariç olmak üzere tüm yurt için ve yurt dışı restoranlarda %5 oranında indirim, otellerde ise %3 oranında indirim imkanı elde edebilirsiniz.

Flexi Kredi kartınız olduğunda;

  • Kendi bonus kampanyanızı kendiniz seçebilirsiniz.
  • Kendi kart tasarımınızı kendiniz yapabilirsiniz.
  • Kredi kartı borcunuzu ödeyebilir, Flexi Card’da olan bonuslarınızı Garanti Seyahat Hattında kullanırken 1,5 kat değerinde harcama gerçekleştirebilirsiniz.

Aynalı Bonus Gold ile, aylık harcama tutarınızı 2.000 TL’yi geçirdiğiniz zaman %25 ekstra bonus kazanmaya başlarsınız. Aynalı Bonus Platinum ile aylık 2.000 TL ve 4.000 TL arasındaki harcamalarınızda ekstra %25, 4.000 TL’yi aşan harcamalarda ise %50 bonus kazanırsınız.

Garanti Bankası Kredi Kartları ailesinin bir diğer üyesi olan Bonus American Express, günlük, alışverişlerinizi yaparak yılda 420 TL kazandırıyor. Tüm market, restron ve akaryakıt harcamalarınızda ekstra %1 bonus avantajı ile 10 adet harcamanıza 10 TL bonus para kazanıyorsunuz.

Hem alışveriş yaparken hem de çevreyi korumak ve çevreye iyi bir katkı sağlamak istiyorsanız Garanti Bankası’ndan Çevreci Bonus! Her geçen gün kirlenen doğa ve küresel ısınmanın etkilerinin artmasıyla kuru bir geleceğe mahkum bir nesil yetişiyor. Çevreci Bonus, buna bir dur diyerek müşterilerine doğaya katkıda bulunma şansı tanıyor. Çevreci Bonus Gold, aylık harcamalarınız 2.000 TL’yi geçerse %25 bonus kazandırıyor. 2.000 TL ve 4.000 arası harcamalarda ise bonus oranı %50’ye kadar çıkmaktadır.

Sizin ilgilendiğiniz tek şey hız ise bu kredi kartı tam size göre! Günlük küçük alışverişlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmek için Garanti Trink. Garanti Trink öde ve geç özelliği sayesinde MasterCard okuyucusu olan tüm noktalarda 50 TL ve altı ödemeleriniz için en ideal kart seçeneğidir. İşleminiz 1 saniyeden kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceğinden yetişmeniz gereken yerlere gecikmeyeceksiniz.

Altın Bonus Card, ATAkulche kazanabileceğiniz bir kredi kartıdır. Nerede olursanız olun harcamalarınız tutarına göre ATAkulche kazanırsınız. ATAkulchelerinizi bankaya ait tüm kanallardan görüntüleyebilir ve faydalanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.