Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası Endüstri Mühendisi Personeller Arıyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Endüstri Mühendisi Personeller Arıyor!

Banka iş ilanları kapsamında Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yaptığı duyuruda yeni personel ihtiyacından bahsedildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka iş ilanları kapsamında Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yaptığı duyuruda yeni personel ihtiyacından bahsedildi.

Kuveyt Türk Yeni Banka Personel Alımları

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda Endüstri Mühendisi personellere ihtiyaç olduğu bildirildi. Banka iş başvurusu yapacak olan adayların hangi özelliklere ve şartlara uygunluğunun gerektiği, son başvuru tarihinin ne zaman olduğu, iş başvurusu yaparak işe alımı sağlanan yeni personellerin görevlerinin neler olduğu da aynı duyuruda belirtildi. Buna göre kariyer planları arasında katılım bankacılığı alanında ilerlemek bulunan adayların üniversitelerin İşletme Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Banka iş başvurusu sahiplerinin ayrıca ileri düzeyde İngilizce biliyor olması, raporlama ve organizasyonda başarılı olması, iş yükü analizi, görev tanımı ve dökümantasyon süreçleri hakkında bilgili olması, MS Office uygulamalarına hakim olması, takım çalışmasında işbirliği ve uyum içinde yer alacak olması, sorun çözme ve analiz yeteneğine sahip olması da gerekiyor.

Kuveyt Türk Yeni Personel İş Başvuruları

Kuveyt Türk iş ilanları ile ilgilenerek başvuru yapmak isteyen kişilerin takip, planlama, analitik ve stratejik düşünebilmelerinin gerektiği, ikna ve ifade yeteneklerinin bulunması, finansal matematik bilgilerinin olması ve erkek adaylarının askerlik görevleri ile bir ilgilerinin bulunmaması gerektiği de Banka tarafından bildirilenler arasında yer alıyor.  Yeni personeller Kuveyt Türk Genel Müdürlük birimlerinde görev yapacaklar. İş başvuruları Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından 22 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edilecek.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-endustri-muhendisi-2249127

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.