Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Mobil Bankacılık İş Analisti Personel Alımı Yapıyor!

Yapı Kredi Bankası Mobil Bankacılık İş Analisti Personel Alımı Yapıyor!

Yapı Kredi Bankası banka personel alımları ile Mobil Bankacılık Uzman İş Analisti aradığını duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası banka personel alımları ile Mobil Bankacılık Uzman İş Analisti aradığını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Banka Personel Alımları

Yapı Kredi bakası tarafından banka iş ilanları çerçevesinde bir duyuru yapıldı. Duyuruda Yapı Kredi Teknoloji – İTÜ Teknokent’te bulunan ve bankacılık sektörüne dair uygulamalar geliştiren Mobil Bankacılık Analiz ekibinde yer almak üzere Uzman İş Analisti pozisyonunda istihdam sağlanacağı belirtildi. Yapı Kredi banka iş başvurusu yapacak olan adayları 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olması, bankacılık ve IT sektöründe kariyer planlarının olması, en az 2 yıl deneyim sahibi olmaları, proje süreçlerine hakim, ileri seviyede İngilizce biliyor olması, sorun çözme yeteneklerinin gelişmiş ve analitik düşünce yapısı sahibi olması, iletişim konusunda becerikli, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ekip çalışmasına uyumla yer alabilecek, değişime, yeniliklere, öğrenmeye açık, sonuç odaklı çalışan ve yaratıcı olması gerekiyor. Yapı Kredi bankası iş başvurusu yaparak bu pozisyonda çalışmak isteyen erkek adaylarda aranan şartın askerlik görevlerini bitirmiş ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olması gerektiği de bildiriliyor.

Yapı Kredi Bankası Yeni Personel İş Başvuruları

Yapı Kredi iş ilanları dahilinde bulunan bu duyuruya başvuru yapacak olan kişilerin başvuruları Banka2nın işe alımlarla ilgili departmanı tarafından 27 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edilmeye devam edecek. Yapı Kredi en az 2 yıl deneyimli adayların başvuru yapmasını istiyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/firma-profil/yapi-kredi-2108-12166

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.