Ana SayfaBirikim & YatırımGetirisi Yüksek HSBC Modern Hesap ile Tanıştınız mı?

Getirisi Yüksek HSBC Modern Hesap ile Tanıştınız mı?

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Büyüyen ve gelişen Türkiye ekonomisinde hep bir adım daha öne çıkmak isteyen bankalar, her gün yeni bir fikirle ve o fikre ışık tutacak eylemlerle yoluna devam etmektedir.

HSBC Bankası da bu yolda emin adımlarla ilerleyen bankalardan bir tanesidir. Finansal gücünü koruyarak, doğru risk yönetimi sağlamak, hızlı güvenilir ilerleyerek, performans odaklı, verimliliğini yüksek tutmaya çalışan, kaliteli işler yapan, müşteri odaklı, bütünlük ve sürdürebilirlik ilkeleriyle, finansal alanda ve sermaye piyasasında kendini gösteren büyük bankalardandır.

Getirisi Yüksek HSBC Modern Hesap

HSBC Modern Hesap ise tüm bu saydığımız bankacılık anlayışını içinde barındıran bir HSBC hizmetlerinden bir tanesidir. Hesap açılışı için alt limit bulunmaz. Ancak faiz getirisi elde edebilmek için hesabınızda en az 2.000 TL bulunması gerekiyor.

  • EFT ve Havale Yapabilirsiniz

HSBC Modern Hesap ile sizde %19,0 hoş geldin faizi ile tanışın.  Hesabınızı en rahat şekilde yönetebilir, vade bozdurma derdi olmadan para çekip yatırma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca HSBC Bank Modern Hesap müşterilerine ücretsiz olarak EFT ve Havale yapma olanağı da sağlamaktadır.

  • Düzenli ve Otomatik Ödeme Talimatı Verebilirsiniz

Diğer bankaların aksine düzenli ve otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz. Bütün bu ödemeleri gerçekleştirdikten önce ve sonrasında da SMS ile bilgilendirilirsiniz. Hatta ve hatta HSBC Advance dünyasına giriş yaparak, HSBC Modern Hesap için sürekli olarak hoş geldin faizi ayrıcalığından yararlanma fırsatı elde edebilirsiniz.

  • 3 Farklı Başvuru Seçeneği

HSBC Advance ile HSBC Bank Modern Hesap tüm ayrıcalıkları ile tanışmak için yapmanız gereken işlem, vadesiz hesabınızdan gerçekleştirilen aylık 500 TL ve üzeri bir tanesi fatura olmak üzere üç adet otomatik ödeme talimatı vermek.

  • İnternet bankacılığı,
  • Telefon bankacılığı,
  • Şubeler aracılığıyla başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yani Modern Hesap başvurusu için bankaya gitmenize gerek yok.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.