Ana SayfaKredi KartlarıBurgan Bonus Kredi Kartı!

Burgan Bonus Kredi Kartı!

Burgan Bonus Kredi Kartı! Burgan Bonus Kredi Kartı İçin Nasıl Başvuru Yapılır? Avantajları Nelerdir? Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Burgan Bonus Kredi Kartı!

1997 yılında bankacılık sektörüne adım atan Burgan Bank, en genç ticaret bankalarından bir tanesidir. Burgan Bank’ın bağlı bulunduğu üç banka grubu vardır. Bunlar; Gulf Bank Algeria, Bank of Baghdad, Tunis International Bank ‘dır. Banka en genç bankalar arasında bulunmasına rağmen giderek genişleyen bir gelir yapısına sahiptir. Yüksek standartlar peşinde koşarak müşteriler ve kendi bünyesi için en iyiyi hedeflemektedir.

Burgan Bank tüketicilere çeşitli doğrultularda hizmet sağlayarak, tüketinin milli hasılaya katkı sağlayıp harcamalarda bulunmasına yardımcı olmaktadır. Böylece üreticinin de yüzü gülmektedir. Bu harcamaların en rahat , uygun ve taksitlendirme seçenekleriyle Burgan Bonus Kredi Kartı’nı çıkarmıştır. Burgan Bonus Kredi Kartı, dünyanın her yerinde yapacağınız harcamalarda size bonus puanlar kazandırır. 200.000’i aşkın anlaşmalı ortaklardan yaptığınız alışverişlerde  %20’ye kadar ekstra bonus kazanabiliyorsunuz. Biriken bonuslarınızla da bedava alışverişler gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli taksitlendirmelerle de harcamalarınızın tümünü o an ödemek yerine azar azar ödeyebilirsiniz. Geri ödemelerinizi 0850 222 8 222 telefon bankacılığı veya internet şubesi ile hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Burgan Bank Bonus kredi kartınız başvurunuz onaylandıktan sonra bildirdiğiniz adresinize kurye aracılığıyla imza karşılığında teslim edilmektedir.  Teslimat adresi değişikliğinde çağrı merkezini arayarak, adres değişikliğini bildirmeniz gerekmektedir. Kredi limitinizi düşürmek veya yükseltmek istediğinizde bankaya bildirerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesap kesim ekstrenizin tarihini öğrenmek istiyorsanız çağrı merkezi veya şubeler aracılığıyla bilgi alabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.