Ana SayfaDiğer İş İlanlarıDevlet Kurumları Binlerce Kişilik Personel Alımı Yapıyor!

Devlet Kurumları Binlerce Kişilik Personel Alımı Yapıyor!

Devlet kurumları çeşitli iş ilanları ile binlerce kişiyi istihdam edeceklerini duyuruyorlar.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Devlet kurumları çeşitli iş ilanları ile binlerce kişiyi istihdam edeceklerini duyuruyorlar.

Kamu Personel Alımları ile 40 Bin Kişi İşe Alınacak

Devlet Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan kamu iş ilanları kapsamında binlerce memurun işe alınacağı öğrenildi. Kamuda görev yapmak üzere askeri personel, sözleşmeli erbaş, öğretmen pozisyonları öncelikli olacak şekilde 2019 yılı genelinde 40 bin kişiye yakın personel alımı yapılacak. Bakanlık personel alımları için Devlet Personel Başkanlığı tarafından pek çok iştiham duyurusu yapılıyor. Tüm bu duyurular Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi i internet sitesinde yayınlanıyor. DPB’nin sitesinden Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kurum ve kuruluşların personel alımı duyurularına ve tüm detaylarına ulaşılabiliyor.

Milli Savunma Bakanlığı Kaç Kişiyi İşe Alacak?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 13 bin kişi istihdam edilecek. Sözleşmeli er olarak alınacak olan adayların 25 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor. Adayların diğer sahip olması gereken nitelik ve özelliklere DPB’nin sitesinden ulaşılabiliyor.

İçişleri Bakanlığı Kaç Kişilik Personel Alımı Yapıyor?

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı personel alımları kapsamında 335 kadın ve 3.040 erkek olmak üzere toplam 3.375 kişi jandarma olarak işe alınacak. 27 yaşını bitirmemiş olması istenen adaylar 13 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yapabiliyorlar.

10

Kariyer planında kamuda çalışmak bulunan öğretmenler MEB tarafından 2019 yılında istihdam edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı 2019’da ilk aşamada 20 bin öğretmen alımı yapacağını duyuruyor. MEB öğretmen alımı sınavı için başvurular 26 Mart 2019 – 1 Nisan 2019 tarihleri arasında kabul edilmeye başlanacak. Sözlü sınav tarihleri 12 Haziran – 20 Haziran 2019 olacak.

Personel Alımı Yapacak Diğer Kamu Kurumları Hangileri?

Kamu personeli olarak görev verilmek üzere Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın dışında pek çok belediye, üniversite, Savunma Sanayi Başkanlığı, Türkiye Elektrik Dağıtım, Devlet Demiryolları gibi işletme kamu personel alımı yapacak.

Bu iş ilanları ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.