Ana SayfaSigortaPert Araç Kasko Sorgulama ile Avantajlı Fırsatlar

Pert Araç Kasko Sorgulama ile Avantajlı Fırsatlar

Pert Araç Kasko Sorgulama ile Avantajı Fırsatlar Elde Edebilirsiniz! Sigorta Şirketleri Hangi İmkanları Sunuyor? İşte tüm detaylar Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Maddi değeri olan malları korumaya yönelik geliştirilmiş olan kasko, şuan kullanıcı sayısı olarak milyonlara ulaşmış durumdadır. Birçok konuda kaskolama işlemi yapılırken, bu işlemlere her geçen gün yenileri de eklenmektedir. Ülkemizdeki kasko paketlerine baktığımız zaman en çok kullanılanları araçlara yönelik olanlardır. Kasko çeşitleri arasında yer alan pert araç kasko sorgulama işlemi de çok sık gerçekleşmektedir.

Pert Araç Kasko Sorgulama ile Avantajlı Fırsatlar

Bu kaskolar araçların olası kaza durumlarında ya da hasar görmelerinde devreye girmekte ve kişilerin maddi hasarlarının tamamını ya da bir bölümünü karşılamaktadır. Sigorta şirketlerinin kullanıcılara sunmuş olduğu kasko paketleri, bazı durumlarda kullanım dışı kalmaktadır.  Bu durum ise araçların hasarlarının %70 ve fazlası durumda hasar görmesinde meydana gelmektedir. Bu tip olaylarda araca pert araç denmektedir. Sigorta şirketleri bu durumları göz önünde tutarak bazı araçları kasko yapmak istememektedir. Çünkü bu araçlarda olası kaza durumlarındaki masraflar, aracın sağlam zamandaki ücretine eş değer düşmektedir.

Bu risk grubundaki araç sahipleri yine de araçlarını kaskolatmak istiyorlarsa, pert araç kasko yaptırmaları gerekmektedir. Ülkemizde çokta geçmişe dayanmayan bu sigorta paketiyle beraber sigorta şirketleri yüksek prim uygulaması yaparak, bu risk grubundaki araçları sigortalamaktadırlar. Bu uygulamayla beraber de sigorta şirketleri olası kaza ve hasar durumlarını karşılamayı kabul etmektedirler. Araç kaskolarına yönelik taleplerin fazla olmasından dolayı ortaya çıkmış olan bu kasko paketi, sigorta şirketleri ve kullanıcılar arasındaki anlaşmaya göre de belirlenmektedir. Kısacası bu anlaşmayla beraber kullanıcı ve sigorta şirketi uzlaşma sağlarsa, araçta meydana gelebilecek hasarın tamamı değil ama bir kısmının da karşılanabileceği kabul edilmektedir.

Pert araç kasko paketinden faydalanmaya başladığınızda ise, diğer kasko ürünlerinden farklı avantajlar sizlere sunulacaktır. Öncelikle aracınızın hasar bedelleri, sigorta şirketinin belirlediği oranlarla karşılanacaktır. Bu paketten yararlanırken ise araçlarda model ya da özellik farklılıkları aranmamaktadır. Sigorta şirketinin size sunduğu bu sigortanın poliçesi ise süre bakımından 1 yıl olarak belirlenecektir. Bunun dışında anlaşmada süre uzatılamaz ya da kısaltılamaz. Eğer kullanıcılar bu sigorta paketinden daha uzun süre faydalanmak istiyorsa, sigorta şirketiyle anlaşma bitiminde tekrar bir araya gelerek sözleşme yenilerler. Ayrıca ülkemizde bu hizmeti sunan sigorta şirketleri her türlü ödemeyi kabul etmekte ve taksitli ödeme imkanlarında da maksimum 3 taksiti sizlere sunmaktadırlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.