Ana SayfaSigortaGenel Sağlık Sigortası Nedir? Kimleri Kapsar?

Genel Sağlık Sigortası Nedir? Kimleri Kapsar?

Genel Sağlık Sigortası Nedir? Neden Yaptırmalısınız? Genel Sağlık Sigortası Kimleri Kapsar, Kimleri Kapsamaz? Tüm detaylar Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Ailenizi Güvenceye Alın

Düşünün ki ailenizden herhangi bir bireyde sağlık sorunu yaşadınız. O anda yaşadığınız sıkıntı hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar kötü bir süreç olacaktır. Bunu değiştirmek ne yazık ki mümkün değil, ancak bu süreci daha nezih ve daha katlanılır geçirmek bireylerin kendi ellerinde. Yaptıracak genel sağlık sigortası ile hastalık ve kaza sonucu oluşabilecek durumlarda aldığı hizmetin kalitesini çok daha arttırılabilir. Sigorta şirketlerinin kendi anlaşmış oldukları özel hastanelerde alacağınız bedava hizmetler bu sağlık sorunu esnasında sizi son derece rahatlatacaktır. Sağlık sektörü ülkemizde oldukça pahalı bir sektör. Özellikle bir ameliyat olunması ve yataklı misafir olunması gerektiği durumlarda çok yüksek faturalar çıkabiliyor. Devlet hastanesinde yaşanılan yoğunluk ve sıraları düşünürsek, genelde de insanlar özel hastaneleri tercih ediyor bu faturalara rağmen.

Genel sağlık sigortası aileniz için verdiğiniz en doğru kararlardan biri olacaktır. Anne, baba ve çocukları kapsayan bir genel sağlık sigortası poliçesi ayakta veya yatakta yaşadığınız sorunları hemen çözüme kavuşturmanızı sağlayacaktır. Genellikle aile paketleri yapıldığında ise fiyatlar kesinlikle cep yakmayan şekilde ve bir kere bile işiniz düşse 10’larca yılın primini geri alacağınız şekilde olmaktadır. Herhangi bir sıkıntı yaşamadığınız takdir de ise her yıl poliçe primleri düşüş göstermektedir. Dolayısıyla boşa giden bir para olarak değil, tüm aile bireylerinizi güvence altına aldığınız bir uygulama olarak görmeniz gerekmektedir. Bu poliçenin teminatları arasında bazı testler de bulunuyor. Devlette yaptırmak için uzun süreler bekleyeceğiniz sıralara rağmen, çok kısa bir süre içerisinde anlaşmalı özel hastanelerden testlerini yaptırabilir ve bir kuruş dahi ödemeden oradan ayrılabilirsiniz. Araçlarımızı dahi daha galeriden çıkarmadan kaskolatıyorsak, sanıyorum can sağlığımız çok daha önemli. Dolayısıyla ailemizi düşünerek bir aile genel sağlık sigortası yaptırmak vereceğimiz en doğru kararlardan biri olacaktır.

Genel sağlık sigortası, ismi ne kadar genel olsa da tamamen kişinin istekleri doğrultusunda düzenlenmektedir. Sizin prim ödeme gücünüze göre, teminatlar belirlenir ve hastalık durumunda alacağınız hizmetin detayları belirlenir. Tamamen yüzeysel bir kontrol poliçesinin yanı sıra, büyük ameliyatları kapsayan bir poliçe tercihi de yapabilirisiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.