Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTürkiye Genelinde 8.000 Çarşı ve Mahalle Bekçisi İşe Alınacak! İşte Başvuru Şartları!

Türkiye Genelinde 8.000 Çarşı ve Mahalle Bekçisi İşe Alınacak! İşte Başvuru Şartları!

Kamu iş ilanları kapsamında yapılan duyuruda 81 ilde 8.000 çarşı ve mahalle bekçisinin işe alınacağı bildirildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kamu iş ilanları kapsamında yapılan duyuruda 81 ilde 8.000 çarşı ve mahalle bekçisinin işe alınacağı bildirildi.

81 İlde 8.000 Bekçi İstihdam Edilecek

Polis Akademisi Başkanlığı’nın Türkiye genelinde 81 ilde toplam 8.000 çarşı ve mahalle bekçisini işe alacağı kamu iş ilanları ile duyuruldu. Duyuruda işe alınması planlanan bekçilerde aranan özelliklerin neler olduğu detaylıca bildirildi. Alımlar neticesinde sadece İstanbul ve Ankara illerinde işe alınacak çarşı ve mahalle bekçisi sayısının 187 olduğu belirtildi. Başvuru yapmak isteyen adayların ön başvuruları 18 Mart 20019 tarihinde alınmaya başlandı. Pa.edu.tr internet adresinden online olarak alınan başvurular 1 Nisan 2019’da sona erecek. Yapılan duyuruda diğer farlı kaynaklarda yer alan bilgilere itibar edilmemesi gerektiğine de vurgu yapıldı. Mahalle ve çarşı bekçilerinin aşağıdaki özellikleri taşıması isteniyor.

Mahalle Bekçilerinde Aranan Özellikler Nelerdir?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından çarşı ve mahalle bekçisi olmak üzere başvuru yapan ve kariyer planına bu şekilde devam etmeyi düşünen kişilerde aradığı özellikler bildirildi. Buna göre adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, boyunun en az 1.67 cm olması, VKİ olarak bilinen Vücut Kitle İndeksi’nin 18 – 27 arasında olması gerekiyor. Adayların başvuru yaptıkları ilçede en az 1 yıldan beri kamet ediyor olması da isteniyor. Askerlik görevini tamamlamış, 18 – 31 yaş arasında olan, belirtilen suçlardan ceza almamış olan, kamu personeli olmasına engel bir durumu olmayan, kamu haklarından men edilmemiş olan, silah taşımaya ve silahlı görevde bulunmaya bir engeli olmayan kişilerin başvuruları kabul ediliyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?bf0f9ec3-d74a-4dcf-a89f-85b91f0f6170

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.