Ana SayfaDiğer İş İlanlarıGenelkurmay Başkanlığı Tarafından Sözleşmeli Personel Alımları Yapılıyor!

Genelkurmay Başkanlığı Tarafından Sözleşmeli Personel Alımları Yapılıyor!

Genelkurmay Başkanlığı tarafından kamu iş ilanları kapsamında yayınlanan kılavuzda Ankara ilinde çeşitli uzman pozisyonlarında görevlendirilmek üzere 27 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Genelkurmay Başkanlığı tarafından kamu iş ilanları kapsamında yayınlanan kılavuzda Ankara ilinde çeşitli uzman pozisyonlarında görevlendirilmek üzere 27 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Genelkurmay Başkanlığı Hangi Öğrenim Niteliğine Sahip Adayları Arıyor?

Kariyer hayatına Genelkurmay Başkanlığı çatısı altında yön vermek isteyen adayların değerlendirebileceği iş ilanları arasında yer alan bu ilanda uzman pozisyonuna alımlar yapılacağı belirtildi. Beklenen öğrenim nitelikleri de detaylı olarak duyuruldu. Mütercim – Tercümanlık (Arapça) lisans programından, Gazetecilik, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, Basım ve Yayımcılık, Basın ve Yayın lisans programından, Maliye, Muhasebe veya Maliye – Muhasebe lisans programından, Hukuk, Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler lisans programlarının herhangi birinden mezun olan adaylar bu ilana başvuruda bulunabileceklerdir.  Mütercim – Tercümanlık (Arapça) lisans programından mezun olan adayların, ÖSYM tarafından yapılmış olan dil sınavlarından en az 80 puan almış olmaları beklenmektedir. Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler lisans programlarının herhangi birinden mezun olan adaylardan ise ÖSYM tarafından yapılmış olan dil sınavlarından (İngilizce) en az 70 almış olmaları beklenmektedir.

Adaylarda Aranan Diğer Şartlar Nelerdir?

Kamu personel alımı sınavı için başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde yer alan şartlara uygunluğu, ilgili kanunda belirtilen cezalardan hüküm giymemiş olması, belirtilen askerlik şartlarına uygunluğu, çalışmasına engel bir akıl hastalığının olmaması, 30 yaşından büyük olmaması, hakkında yürütülecek olan güvenlik araştırmasında bir sorunla karşılaşılmayacak olması da gerekmektedir.

Genelkurmay Başkanlığı’nda Sözleşmeli Personel Olmak için Başvuru Nasıl Yapılır?

Genelkurmay Başkanlığı başvurularını online olarak personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden kabul etmektedir. Başvurusunda herhangi bir engel görülmeyen adayların isim listesi de başvuru süreci sonunda aynı siteden yayınlanacaktır. Online olarak yapılan başvurular değerlendirildikten sonra adaylar sözlü sınava çağırılacaklar ve bu sözlü sınavın yeri ve zamanı da personeltemin.msb.gov.tr web sitesi üzerinden duyurulacaktır. Bu ilana başvurular 29 Mart 2019 tarihine kadar devam edecektir.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?d9e79d5b-0a6e-4868-9c14-b295096dd6b7&kk=9440

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.