Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Satış Yöneticisi Alımları Yaptığını Duyurdu!

Burgan Bank Satış Yöneticisi Alımları Yaptığını Duyurdu!

Burgan Bank banka iş ilanları kapsamında yayınladığı ilanla Satış Yöneticisi pozisyonu için personel alımı yapacağını belirtti.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank banka iş ilanları kapsamında yayınladığı ilanla Satış Yöneticisi pozisyonu için personel alımı yapacağını belirtti.

Burgan Bank Satış Yöneticilerinde Aranan Şartlar Nelerdir?

Kariyer hayatına bankacılık üzerinden yön vermek isteyen ve banka iş başvurusu yapmak isteyen adayların inceleyebileceği bir ilan da Burgan Bank tarafından yayınlandı. Satış Yöneticisi pozisyonu için alım yapacak olan Burgan Bank’ın bu ilana başvuracak adaylardan beklediği bazı kriterler bulunuyor. Öncelikle adayların 4 yıllık üniversite bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Burgan Bank, faktöring satış konusunda minimum 5 yıl deneyimli, satış ve pazarlama konusunda bilgi sahibi, prezantabl, sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü olan adayların başvurularını bekliyor. Bu ilana başvuracak olan erkek adayların ise askerlik görevini tamamlamış olması gerekiyor.

Satış Yöneticisi Personel Alımı İş Başvuruları

Banka personel alımları kapsamında Satış Yöneticisi pozisyonuna kabul edilerek Burgan Bank bünyesinde çalışmaya başlayacak olan adaylar İstanbul Avrupa bölgesinde tam zamanlı olarak görevlendirilecekler. Orta düzey yönetici pozisyonundan görevine başlayacak olan yeni personeller pazarlama departmanına bağlı olarak görevlerini sürdürecek. Pozisyonun iş tanımı da ilanda açıklandı. Bu pozisyon için kabul edilen kişiler banka politikalarına uygun yeni müşteri portföyünün oluşturulması ve bunun devamlılığının sağlanmasından, pazarlama ve satış faaliyetlerinin yürütülmesinden ve desteklenmesinden, şubelere yeni müşterilerin bulunup aktive edilmesinden, kredi tebliğlerine uygun kredi kullandırma konusunda gerekli koordinasyon ve desteği sağlamaktan sorumlu olacaklar. Bu ilana yapılacak olan başvurular 27 Nisan 2019 tarihinde sonlanacak.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-faktoring-satis-yoneticisi-2252990

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.