Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC Bank Güvenlik Görevlisi Personel Alımları Yapıyor!

HSBC Bank Güvenlik Görevlisi Personel Alımları Yapıyor!

HSBC Bank yaptığı banka personel alımları duyurusunda güvenlik görevlisi ihtiyacını bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Bank yaptığı banka personel alımları duyurusunda güvenlik görevlisi ihtiyacını bildirdi.

HSBC Bank Yeni Personeller Aradığını Duyurdu

HSBC Bank banka iş ilanları kapsamındaki duyurusunda açık pozisyonun Koruyucu Güvenlik Uzman Yardımcılığı olduğunu bildirdi. Banka tarafından yapılan duyuruda işe alınacak olan yeni personellerin görevleri, hangi şartları yerine getirmeleri gerektiği gibi bilgiler verili. Buna göre güvenlik görevlisi olarak çalışmak üzere banka iş başvurusu yapmak isteyen adayların 5188 sayılı kanun kapsamında Özel Güvenlik Eğitimi almış olması ve bu alanda en az 10 yıllık deneyiminin olması, silahlı güvenlik kimliğinin bulunması, güvenlik sistemleri, kartlı geçiş ve kontrol odası ile ilgili deneyiminin olması, İngilizce biliyor olması, Microsoft Office uygulamalarını kullanıyor olması gerekiyor.

HSBC Bank Adaylarda Hangi Özellikleri Arıyor?

Bankacılık alanında kariyer yapmak isteyen adaylarda aranan şartlar arasında lise mezunu, üniversitelerin ön lisans ya da lisans bölümlerinden mezun olmak, bankacılık alanında en az 3 yıl deneyiminin olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, zaman yönetimini bilmek, iş disiplini sahibi olmak, stres yönetiminde başarılı olmak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, sorumluluk sahibi olmak, empati ve temsil yeteneği olmak, araştırma odaklı olmak çalışıyor olmak gibi özellikler yer alıyor.

HSBC Bank İş Başvurusu Son Tarih Ne Zaman?

HSBC Bank iş ilanları kapsamındaki bu duyuru için 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor. Banka tarafından yayınlanan duyuruda ilgili pozisyona dair tüm bilgiler detaylı olarak paylaşılıyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-koruyucu-guvenlik-ops-guv-uzman-yrd-2272214

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.