Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Kalkınma Bankası Avukat Alımları Yapıyor!

Türkiye Kalkınma Bankası Avukat Alımları Yapıyor!

Türkiye Kalkınma Bankası tarafından yapılan banka personel alımları ile Avukat alımları yapılacağı duyuruldu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Kalkınma Bankası tarafından yapılan banka personel alımları ile Avukat alımları yapılacağı duyuruldu.

Türkiye Kalkınma Bankası Yeni Personeller Arıyor

Türkiye Kalkınma Bankası yaptığı banka iş ilanları duyurusunda Avukat olarak görev yapacak yeni personelleri işe alacağını duyurdu. Banka iş başvurusu yapacak olan adaylarda aranan şartların neler olduğu, başvuru sahiplerinin hangi özelliklere uygun olması gerektiği, Türkiye Kalkınma Bankası bünyesinde görev alanlarının neler olacağı, son başvuru tarihinin ne zaman olduğu gibi detaylara da aynı duyuruda yer verildi. Kariyer planında bir bankada görev almak olan iş başvurusu sahiplerinin öncelikle 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin hukuk fakültelerinden mezun olması gerekiyor. Adaylarda aranan bir diğer şart en az 3 yıl, en çok 6 yıl olmak üzere deneyim sahibi olmaları şeklinde göze çarpıyor.

Türkiye Kalkınma Bankası Yeni Personellerin Görevleri

Türkiye Kalkınma Bankası’nda çalışmak üzere iş başvurusu yapacak avukatlar icra takibi davalarında ipoteklerin paraya çevrilmesi ve iş davalarına bakacaklar. Banka tarafından yapılan iş ilanları ile belirtilen detaylar arasında yeni personellerin şehir dışına çıkmak için bir engellerinin olmaması gerektiği, daha önce icra takibi ve iş davalarında görev almış olmaları istediği de bildiriliyor. Türkiye Kalkınma Bankası iş başvurusu yapacak olan kişiler 15 Haziran 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Başvuru sırasında iletişim bilgilerinin tam ve doğru bildirilmesi İnsan Kaynakları birimi tarafından yapılacak geri dönüşlerde önem taşıyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-kalkinma-bankasi-a-s-avukat-2289872

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.