Ana SayfaKredilerAkbank Direkt Kredi Kullanımı

Akbank Direkt Kredi Kullanımı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Çeşitli bankaların sunduğu kredi faiz oranlarına kıyasla Akbank Direkt Kredi uygulamasını hayata geçirmiştir.

Akbank Direkt Kredi Nedir ?

Ekonominin temelini oluşturan arz ve talep piyasasında insanların ihtiyaçlarını karşılamak için başvurdukları en basit yöntem kredilerdir.

Günlük ihtiyaçlarda, şirket kurulumunda, taşıt ve gayrimenkul alımında veya lüks tüketim sınıfında insan istekleri sınırsız ,sonsuz sayıda oldukça tüm ülkelerde fiyat  rekabeti oluşmakta olup, bunların finanse edilmesi için borçlanma yoluna gidilmektedir. İşte tam da bu sırada tüketicilerin imdadına ülkede yerleşik bulunan ve gerek kalitesi gerek tüketici dostu politikalarıyla ön plana çıkan bankalara krediler için başvuru artmaktadır. Bunlardan biri de Akbank‘tır.

Daha önce kefil şartı ve gelir beyanı talep eden banka artık belge istemez. Aynı zamanda da şubeye gitme zorunluluğu ile başvuru yapılan krediler artık Akbank direkt kredi ile yapılmaz. Yani şubeye gitmeden, evinizden, iş yerinizden, parkta, yemek yerken kredi başvurusu yapmanız mümkündür.

Akbank Direkt ile Cepten 30.000 TL Kredi Fırsatı!

İlgili yöntemle 30000 TL’ye kadar kredi verilir. Bu krediler içinse sms, atm ve internet bankacılığı şubesinden kişisel kimlik numarası ile hemen başvuru mümkün. Bankaya gidip saatlerce sıra beklemenize gerek kalmaz. Sigorta yapılması da zorunlu tutulmaz. Sigorta sizin isteğinize bağlı olur.

Ayrıca kullanılabilecek kredi miktarını da önceden öğrenerek olumsuz başvuru riskini de en aza düşürebilirsiniz. Akbank Direkt yönteminde geliştirilen internet bankacılığı yöntemi ile çekilmek istenen kredinin ana para ve faizi ile geri ödemesi, taksitlendirme seçeneklerini de bulabilirsiniz.

Aynı zamanda da uygun faiz oranları uygulanır. 48 ay vadeli sigorta yaptırmadan 5.000 TL kredi almanız halinde 169 TL taksit öderseniz. Ödeme planları da kişiye özel düzenlenir. Aylık gelirinize en uygun ödeme planları hazırlanır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.