Ana SayfaBirikim & YatırımTaksitli Nakit Avans Nedir?

Taksitli Nakit Avans Nedir?

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Acil nakit ihtiyacınız var ama nereden bulacağınızı bilmiyorsunuz. Patronunuz bir türlü avans vermiyor, eş dosttan da borç istemekten sıkıldınız ise taksitli nakit avans size göre. Nakit ihtiyaçlarınızı en kısa sürede ve rahat geri ödeme imkanlarıyla karşılayabileceksiniz. Bankalar nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için en cazip fırsatlarla sizleri karşılamaktadır.

                     Taksitli Nakit Avans Nedir? Taksitli nakit avans, bankaların müşterilerine sağladığı belirli faiz bedeli karşılığında taksitlendirerek alabileceğiniz avans paradır. Taksitli nakit avans uygulamaları ile kredi kartınızdan çektiğiniz tutarı anlaştığınız banka şartlarına göre geri ödeyebilirsiniz. Taksitli nakit avansınızın faiz oranı ve taksitlendirmesi bankadan bankaya göre değişiklik göstermektedir. Bu Faiz oranları ve taksitlendirmeler, borçlanılan tutar üzerinden hesaplanarak  toplam faiz tutarı çekilen ana para üzerine eklenecektir. Bu toplam tutar ise belirlenen taksitlendirme süresinde eşit miktarlarda ödenecektir. Taksitler her ay müşterisi olduğunuz bankanın hesap özetine yansıtılmaktadır.

                    Günün 24 saati bankaların çoğu ATM’lerden, internet şubelerden veya mobil şubeden nakit çekmeye olanak sağlamaktadır. Taksitli nakit avans çekimleriniz minimum 200 – 300 TL arasında bankaya göre değişmekte olup üst limiti ise 5000 TL ile 15000 TL arasında değişmektedir. Çoğu banka için vade süre 9 ay gibi bir süre olup %2,02 ‘den başlayan faiz oranları uygulanmaktadır. Yine birçok banka vade süresi 1 ila 8 ay arasında %2,02’lik bir faiz uygularken vade süresi 9 aya çıktığında bu faiz oranı %1,99’a inmektedir.  Taksitli nakit avans çekim işlemi, kredi kartınıza tanımlı nakit çekim limitinizden düşmektedir. Nakit çekim sınırınız kart sahibinin işlem alanındaki nakit çekim limiti ile sınırlandırılmaktadır. Anlaştığınız bankaya göre  KKDF ve BSMV’ler bu tutara dahil edilebilir veya edilmeyebilir. Borcunuzun zamanında ödenmemesi durumunda, hesap kesim tarihi baz alınarak Taksitli Nakit Avans tutarınıza faiz işleyerek eklenecektir. Bu durumda günlük mevcut faiz işlenir.

                      Taksitli Nakit Avans çekiminden cayma hakkınız veya erken ödeme imkanınız da bulunmaktadır. Ancak işlemin yapıldığı gün erken borç kapatma veya kısmi kapama yapamazsınız. Çoğu banka müşterilerinin memnuniyetini sağlamak niyetiyle ayrıca taksitli avans işlemlerinde ücret almamaktadır.

Başvurularınızı internet şube, bankaların yurtiçi şubeleri, telefon şube ve smsler aracılığıyla bankaların ilgili birimlerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.