Ana SayfaBirikim & Yatırım2018 Vakıfbank Yatırım Hesabı

2018 Vakıfbank Yatırım Hesabı

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Eğer uzun süredir bir yere yatırım yapmak istiyorsanız Vakıfbank yatırım hesabı tam size göre olacak. Çağımızda yatırım yapan kişiler hızla artmaktadır. Bu yatırımlar küçük miktarlarda olabiliyorken, milyon dolarlık yatırımlar yapan kişilerde olmaktadır.

2018 Vakıfbank Yatırım Hesabı

Bu kişilerden birisi neden siz olmayasınız. Artık birçok banka yatırım yapan kişileri desteklemektedir. Altına mı yatırım yapmak istiyorsunuz? Bunun için bir sermaye biriktirmelisiniz. Ancak yatırım hesapları sayesinde bu işi oldukça rahat yapabilirsiniz. Size gereken yerlerde destek sağlıyorlar.

Bize Sunduğu Yatırım Ürünleri Nelerdir?

Vakıfbank bize birçok yatırım ürünü sunmaktadır. Peki yatırım ürünü nedir? Yatırım ürünü, paramızı ne amaçla yatıracağımızı ve neye yatıracağımızı belirlemektir. Mesela yatırım türümüz eğer altın ise paramızı altına yatıracağımız belli olmaktadır. Bankaların hepsi bize birçok yatırım ürünü kategorisi gösterirler. Vakıfbank’ta ise yatırım ürünü olarak altın, hisse senedi, hazine bonosu, yatırım fonu, devlet tahvilleri, eurobond ve DCD gibi birçok yatırım ürünü sunulmaktadır.

Altın Hesabı

Altına yatırım yapmak istiyorsanız altın piyasasını iyice takip etmelisiniz. Vakıfbank yatırım hesapları bu konuda bize oldukça yardımcı oluyor. Hazine bonosu ise en risksiz yatırım ürünlerinden birisidir. Tanım olarak devletin kısa vadeye sahip borçları için kısa zaman içerisinde fon elde edebilmek için satmış olduğu senetlerdir. Yani devlet sizden borç para alır ve bunu faizi ile size geri öder.

Vakıfbank altın hesabı açtırarak hem düzenli birikim yapabilir hem de gram cinsinden altın alıp satabilirsiniz. Vakıfbank altın hesabı işçilik kaybı olmadan sunulur, altın değer kazandıkça birikimleriniz değerlenir, hesap işletim ücreti alınmaz.

Yatırım ürünleri, ülkemizde sadece 3 yerde bulunan yatırım merkezlerinden alınabilmektedir. Eğer geleceğiniz için çok güzel planlar kuruyor ve yatırım ürünlerine en kısa sürede nasıl ulaşabilirim diye merak ediyorsanız, Ankara, İstanbul ve İzmir yatırım merkezlerine ulaşabilirsiniz. Bu yatırım merkezlerinde tüm yatırım ürünleri bulunmaktadır. Yatırım merkezlerinin adreslerine Vakıfbank’ın sitesinden ulaşabilirsiniz.

Nasıl Yatırım Hesabı Açtırabilirim?

En yakınınızdaki Vakıfbank şubesine giderek bu işlemleri orada 20 ile 25 dakika arasında yapabilirsiniz. Güler yüzlü hizmetleri ile bu işlemleri sizin için en kısa zamanda yapmaya çalışıyorlar. Giderken yanınıza alacağınız evraklar içerisinde kesinlikle nüfus cüzdanınızın fotokopi hali bulunmak zorundadır. Yoksa işlemler halledilememektedir. Bunun yanında başka getireceğiniz bir belgeye gerek yoktur. Ancak en güncel getirilecekler listesinden haberdar olmak istiyorsanız Vakıfbank’ı arayabilirsiniz. Vakıfbank yatırım hesabını açabilmeniz için telefonun diğer ucunda bekliyor olacaklar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.