Ana SayfaKOBİÇiftçi Kredi Başvurusu

Çiftçi Kredi Başvurusu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde bitkisel ve hayvansal üreticilik yapanlar, yıllardır yaptıkları köklü birikimlerin neticesinde tarım sektörünün öncüsü olmuştur. Tarım sektörü, bir ülke için en önemli hizmet ve ürün ağlarından bir tanesidir. Bu faaliyetlerin sağlanması ile belki de ülkenin en büyük ekonomik istihdam bölgesi oluşmaktadır. Tarım sektörü, toplam nüfusumuzun %35’ini oluşturmaktadır. Yaklaşık gelirimizin %15’i  ve istihdamın da %45’i tarım sektörü aracılığıyla sağlanmaktadır. Tarım sektörü, ülkemizin gıda ihtiyacını da önemli ölçede sağlayan önemli bir sektördür. Bu bağlamda çiftçiler ekonomik istihdam için çok önemli bir yerde durmaktadır. Bu sektörün ve çiftçilerin desteklenmesi ile ekonomik büyüme ivme kazanarak daha iyi bir hal alacaktır.

Tarım sektörünü destekleyecek birçok kurum ve kuruluş da bu noktada, çiftçilere ve bu sektörde uğraş verenler için destek sağlamaktadır. Sağlanan desteklerde daha büyük bir ekonomi halini almaktayız. Bankalar da her durumu fırsata çevirme yoluna gittikleri için, çiftçilere de çeşitli ürün ve hizmetler sunarak bu durumu değerlendirmektedirler. Ziraat bankası bunun en büyük destekçilerinden bir tanesidir. Kamu bankası olan Ziraat Bankası geçmişten günümüze çiftçinin ve zanaatkarın yanında yer almıştır. Ziraat bankası yeni çiftçi kredileri fırsatlarıyla karşımıza çıkmaktadır. Genç Çiftçi Kredisi ile hayallerini gerçekleştirmek isteyen ve çiftçilik ile geçimini sağlamak isteten gençlere el uzatmaktadır. Bakanlık tarafından da sağlanan hibe desteği ile de çiftçi büyük bir destek görecektir. Belirli kapsamlarda işletme için yatırım yapabilmektesiniz. TEB bankası da, çiftçiye özel, İşletme Kredileri, Yatırım Kredileri ve Tarım Girişimcileri için Krediler ile çiftçi kredileri desteği vermektedir. Şekerbank, birden çok kredi hizmeti ile çiftçilerin tarımı bırakmaması için çeşitli kredi ürünleri sunmaktadır. Tarla büyütme kredisi, tarım ekipman kredisi, tarımsal EKOkredi, kırsal kalkınmaya destek kredisi gibi çeşitli kredi fırsatlarıyla çiftçinin en iyi şekilde mahsül üreterek varlığını sürdürmesini amaçlamaktadır. Tarım bankacılığının revaçta olduğu bu dönemde Finansbank da çiftçilere desteğini esirgememektedir.

ÇiftçiNakit Kredisi ile zirai faaliyetlerinizin temini için acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayacak finansal destekler sağlamaktadır. Hasat döneminde geri ödeme yaparak üretim zamanı sıkıntı yaşamayacaksınız. Hesabınızda para olmasa da hesabınızdan ödenerek geri ödemelerinizi hasat döneminde gerçekleştirmiş olursunuz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.