Ana SayfaKrediler2023 Haziran Ev Kredisi Faiz Oranları

2023 Haziran Ev Kredisi Faiz Oranları

En uygun 2023 Haziran ev kredisi faiz oranları ve bankaların listesi! Detaylar Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2023 Haziran Ev Kredisi Faiz Oranları Ne Durumda? Konut Kredisi Çekmek için En Uygun Bankalar Hangileri?

Her yaz tatilleri de erteliyorsunuz, o çok istediğiniz hayallerinizi de… Komşunuz aldığı yeni yazlığın keyfini çıkarırken siz kira derdiyle uğraşıyorsunuz. Bütün bunlar çok uzak değil. Bankalar 2023 yazının yaklaşmasıyla birlikte çok cazip fırsatlar sunmaya başladılar. Bankalar 2023 Haziran ev kredisi faiz oranlarını en uygun oranda tuttuğundan bir evinizin, konutunuzun ya da yazlığınızın olması artık size çok uzak değil. Tatilini kendi evinin anahtarlarını elinizde tutarak geçirmek isteyenler veya yatırımlarını konutlara yaparak bu şekilde değerlendirmek isteyenler için faiz oranlarını bu içeriğimizde derledik.

2023 Haziran Ev Kredisi Faiz Oranları

2023 Nisan Ev Kredisi Faiz Oranları
2023 Haziran Ev Kredisi Faiz Oranları

2023 Haziran ev kredisi faiz oranları her bankanın size özel olarak sunduğu fırsata göre değişmektedir. Kira ödermiş gibi her ay bankalara ödediğiniz konut kredisi taksitleri ile birkaç yılın sonunda evinizin tapusu sizde olacak. Konut kredisi hizmeti veren bankalar;

Bankanın AdıAylık Faiz OranıVade Seçeneği
Ziraat Bankası%1,36180 Ay
Vakıfbank%1,29180 Ay
Denizbank%2,99120 Ay
Yapı Kredi%3,59120 Ay
QNB Finansbank%2,24180 Ay
Türkiye İş Bankası%2,85180 Ay
Bankanın AdıAylık Faiz OranıVade Seçeneği
Akbank%2,90120 Ay
Garanti BBVA%2,92240 Ay
Halkbank%1,29180 Ay
TEB%3,75120 Ay
Şekerbank%3,60120 Ay
Ziraat Katılım Bankası%1,89180 Ay

Bahsi geçen bu bankaların faiz oranları, en düşüğü %1,29’dan başlayan aylık faiz oranlarını oluşturmaktadır. En yüksek faiz oranı ise maksimum %3,55’dir. Vade süreleri 120 ay ile 300 ay arasında değişen konut kredileri sizler için kaçınılmaz fırsatlar arasında yer almaktadır.

Garanti BBVA ev kredisi faiz oranı %2,92 gibi bir orana sahiptir. Minimum 3 ay vade seçeneğiyle, Kiracıya Mortgage paketini sizlere sunmaktadır. 240 ay maksimum vade seçeneği her ay düşük tutarlı taksitlerle kısa sürede ev sahibi olmanıza olanak tanıyacaktır.

Yapı Kredi Konut Kredisi, en çok tercih edilen konut kredilerinden bir tanesi. %3,59 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçeneği ile kredi hizmeti vermektedir.

2023 Haziran Ev Kredisi Faiz Oranları - Bankacıyım

ING Bank diğer bankalara kıyasla daha düşük tutarlı bir faiz oranı sunmaktadır. ING Bank Özel Konut Kredisi %2,59’luk bir faiz uygulamaktadır. 120 aylık maksimum vade süresi ile taksitleriniz diğer bankalara göre daha uzun süreli olacaktır.

Ziraat Bankası‘da konut kredisi paketi ile tüketicilerinin karşına çıkmaktadır. %1,29’luk faiz oranı 120 ay vade süresi ile evinizi almanıza yardımcı olacaktır.

Halkbank, Konut Kredisi Kampanyası kapsamında %1,29’luk faiziyle düşük faiz oranı sunan bankalardandır. 120 ay vade ve düşük faiz ile Halkbank da tercih edilen bankalar arasında bulunmaktadır. Diğer bankalar ise belirlediğimiz %1,29 – %3,75 aralığında kredi fırsatlarını sunmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.