Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti BBVA Yeni Müşteri Danışmanları Aradığını Duyurdu!

Garanti BBVA Yeni Müşteri Danışmanları Aradığını Duyurdu!

Garanti BBVA tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda Müşteri Danışmanı ihtiyacından bahsedildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti BBVA tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda Müşteri Danışmanı ihtiyacından bahsedildi.

Garanti BBVA Yeni Personel Alımları Başladı

Garanti BBVA banka iş ilanları kapsamında yapılan bilgilendirmede Müşteri Danışmanı pozisyonunda görev yapacak yeni personellere ihtiyaç olduğu belirtildi. Banka iş başvurusu yapacak olan kişilerin Mersin ilinde ikamet etmesi veya edebilecek olması gerekiyor. Kariyer planlarına bankacılık alanında devam etmek isteyen kişiler aranan şartları yerine getirmeleri halinde bu duyuruya başvuru yapabiliyorlar. Garanti BBVA tarafından başvuru sahiplerinde hangi şartların arandığı da bildirildi.

Garanti BBVA Müşteri Danışmanlarında Hangi Özellikleri Arıyor?

Garanti BBVA iş ilanları ile ilgilenen kişilerin üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerini bitirmiş olması gerekiyor. Adayların ayrıca Segem Sertifikası’na sahip olması da isteniyor. Garanti BBVA iş başvurusu yapacak olan erkek adaylarda askerlik görevini bitirmiş ya da en az 1 yıllığına erteletmiş olma şartını aradığını da belirtiyor.

Garanti BBVA Müşteri Danışmanı İş Başvuruları

Müşteri Danışmanı olarak çalışmak isteyen kişilerin iletişim konusunda başarılı, ikna yeteneğinin gelişmiş, pozitif, güler yüzlü, sabırlı olması da isteniyor. İşe alınacak olan yeni müşteri danışmanları Garanti BBVA bünyesinde Mersin’deki şubelerde çalışacaklar ve müşterilerin bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek, Garanti BBVA ürünlerinin satışını sağlamak ve satış sonrasında destek vermek, müşterileri dijital bankacılık kanallarına yönlendirmek gibi görevler üstlenecekler. Garanti BBVA müşteri i danışmanı iş başvuruları 17 Ağustos 2019 tarihine kadar kabul edilmeye devam edecek.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/garanti-bbva-musteri-danismani-mersin-2327851

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.