Ana SayfaKrediler2018 En Uygun Ev Kredileri

2018 En Uygun Ev Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde nüfus artışına bağlı olarak konut ihtiyacı artmıştır. Konut sahibi olmak isteyen kişilerin paraları yetmediği takdirde bankalardan kredi çekme yolunu tercih ettikleri görülmektedir. Buna bağlı olarak da bankalar tarafından çeşitli avantajlarla ev kredisi verilmektedir. Bu noktada 2018 en uygun ev kredileri konusu gündemdeki yerini korumaktadır.

Ev Kredisinin Avantajları

Ev almak hemen herkesin hayalidir. Kira ödemeden rahat bir şekilde yaşamak için ev alınması oldukça önemlidir. Düşündüğü ev için yeterli paraya sahip olmayan kişiler bu durumu borç para arayarak çözemeyince bankalara başvurmaktadır. Bankalarda en uygun ev kredileri adı altında düzenlenen çeşitli kampanyalarla müşterilerine çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Ev kredisinin en önemli avantajı vade süresinin oldukça uzun olabilmesidir. Bu da taksit miktarlarının düşmesini ve ödeme kolaylığını da beraberinde getirmektedir. Bunun yanı sıra düşük faiz oranları da bu tür kredilerin önemli artıları arasında yer almaktadır. Hemen her dönemde bankalarda ev kredisi kampanyaları yer almaktadır. Bu kampanyaları takip etmeniz durumunda en uygun şartlarda kredi almanız mümkündür.

2018 En uygun ev kredileri araştırıldığında birçok seçenek karşımıza çıkmaktadır. Bankalar bazen düşük faiz oranları bazen de taksit erteleme gibi seçeneklerle kampanya düzenlemektedir. Bu seçenekler arasında size en uygun olanı tercih ederek kısa süre içerisinde evinizi alabilirsiniz.

Ev Kredisi İçin Gerekli Belgeler

Bankalara giderek en uygun ev kredileri arasında tercih yapan kişiler öncelikle kredi formunu doldurmalıdır. Sonrasında gelir durumunuzu gösteren belge ya da vergi levhası, nüfus cüzdanı, adınıza ait son ayın elektrik veya su faturası gibi belgeleri ibra etmelidir. Bu tür standart belgelerin yanı sıra almayı düşündüğünüz evle ilgili belgeler de ibra edilmelidir.

Tüm belgeler eksiksiz bir şekilde ibraz edildiği takdirde başvuruyu yapan kişinin kredi notu incelenmektedir. Geçmişte kredi ödemelerinde sıkıntı yaşamayan kişilerin kredi notu yüksek olmaktadır ve bu sayede kısa sürede kredi başvurusu olumlu sonuçlanmaktadır.

Eğer belgeler eksik getirilirse bu süreç bir hayli uzamaktadır.

2018 En Uygun Ev Kredileri

2018 en uygun ev kredilerinde güncel olarak bakıldığında Ziraat Bankası bulunuyor. 120 ay vadeli 100.000 TL ev kredileri;

  • Ziraat Bankası ev kredisi faiz oranları %1,15,
  • ICBC Turkey ev kredisi faiz oranları %1,16,
  • Halkbank ev kredisi faiz oranları %1,16,
  • Yapı Kredi ev kredisi faiz oranları %1,20,
  • Garanti Bankası ev kredisi faiz oranları %1,28,
  • İş Bankası ev kredisi faiz oranları %1,28,
  • ING Bank ev kredisi faiz oranları %1,29,
  • Kuveyt Türk ev kredisi faiz oranları %1,30,
  • Akbank ev kredisi faiz oranları %1,34,
  • TEB ev kredisi faiz oranları %1,35,
  • Fibabanka ev kredisi faiz oranları %1,39,
  • Burgan Bank ev kredisi faiz oranları %1,45,
  • Denizbank ev kredisi faiz oranları %1,47,
  • Şekerbank ev kredisi faiz oranları %1,66.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.