Ana SayfaBankacılık2019 EFT Masrafları Bu Bankalarda Alınmıyor

2019 EFT Masrafları Bu Bankalarda Alınmıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık işlemlerinden biri olan EFT ile para transferi gerçekleştirdiğinizde, bankalar bu işlem için 1 ila 6 TL arasında masraf almaktalar. Ancak son dönemde kullanımı yaygınlaşan dijital bankacılık sayesinde bu ücretleri ödemek durumunda kalmayacaksınız.

YapıKredi – NUVO

Şubesiz bankacılığın, YapıKredi’deki adı NUVO. YapıKredi bankasında nuvo hesabı açtırdığınızda kullanabileceğiniz bu sistemde, hesap işletim ücreti, EFT ücreti gibi ücretler bulunmuyor. Üstelik, isterseniz hesabınızdaki mevduata yüksek faizler veriyor.

Finansbank – Enpara

Türkiye’deki şubesiz bankacılığın öncü sistemi olan enparada EFT ücreti ödemiyorsunuz. Enpara hesabına sahip olmak için, internetten başvuru yapmanız yeterli. Ardından istediğiniz adrese kapınıza kadar gelerek, kartınızı teslim edip, hesabınızı açıyorlar. Üstelik enpara’nın tek avantajı ücretsiz EFT yapabilmek değil. Ayda bir kez olmak üzere, hangi bankanın ATM’si olursa olsun, komisyonsuz para çekme yatırma işlemi yapmanız da mümkün.

CepteTEB – TEB

Türkiye Ekonomi Bankasının dijital bankacılık sistemi olan CepteTEB hesabınız varsa, ücretsiz havale ve EFT yapabilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa ve açtırmak istiyorsanız, internet ortamı üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Büyük Adım – HSBC Advance

Ücretsiz günlük bankacılık portföyünde hizmetini sunan HSBC, HSBC Advange hesabına sahip müşterilerinden, hesap işletim ücreti ve para transferi ücreti almıyor. Üstelik tüm para transferlerinizi günün her saatinde, ücretsiz olarak yapabilme ayrıcalığı tanıyor.

ING Bank – Günlük Paket

ING Günlük Paket hesabınız varsa, hiçbir EFT masrafı ödemek zorunda kalmazsınız. Ancak iki adet otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor.

Bankaların dijital bankacılık adı altında faaliyete geçirdikleri bu sistemler ile ilgili hesapları bankalar kendi bünyelerinde açamıyorlar. Bu nedenle bu hesapları açtırmak için banka şubelerine giderek vakit harcamayın. Dijital, sanal bankacılık olması sebebiyle, hesap açtırmak için internetten başvuru yapabilir ya da bankaya ait ilgili numarayı arayarak telefonla hesap açtırabilirsiniz.

Kuveyt Türk Katılım Bankası

Faizsiz kredi veren bankalar arasında bulunan Kuveyt Türk Katılım Bankası, internet şubelerinde, mobil şubelerden ve ATM’lerden yapılan bankacılık işlemlerinden EFT ödemesi tahsil etmez.

Albaraka Türk Katılım Bankası

Albaraka Türk’te EFT ücreti almayan bankalar arasında bulunmaktadır. ATM’lerden yapılan işlemler de dahil olmak üzere çağrı merkezlerinde, mobil bankacılık ile internet bankacılığı kanallarından yapılan işlemlerden müşterilerden ücret talep edilmemektedir.

Fibabanka

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Fibabanka’da müşterilerini yaptıkları EFT işlemlerinden ücret talep etmemektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası

Faizsiz kredi veren bankalar arasında bulunan Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan gerçekleştirilen EFT para transferleri ücretsizdir.

Ziraat Katılım Bankası

Diğer tüm katılım bankalarında olduğu gibi Ziraat Katılım Bankası da gerçekleştirilen EFT hesap işlemlerinde müşterilerinden ücret istememektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.