Ana SayfaBankacılıkHSBC Premier Ayrıcalıkları

HSBC Premier Ayrıcalıkları

HSBC Premier Ayrıcalıkları! İhtiyaçlarınıza Odaklı Çözüm Yöntemleri! Taksitli Alışveriş! Nakit Puan ve Tatil Puan! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Premier Ayrıcalıkları

Özel Müşteri Temsilcisi

HSBC Premier ile size özel müşteri temsilcisine sahip olursunuz. Özel müşteri temsilcisiyle birlikte finansal hayatınıza odaklı incelemelerden sonra finansal stratejiniz de belirlenerek bir yol haritası çizilmektedir.

İhtiyaçlarınıza Odaklı Çözüm Yöntemleri

Varlığınızı genişletmek adına sunulan çözüm yöntemleriyle beraber, eğitim ve sigorta gibi farklı ihtiyaçlarınıza odaklı çözümler de HSBC premier ayrıcalıklarının arasında yer alıyor.

Limit

HSBC preimer, yüksek limitiyle beraber ihtiyaçlarınıza daha kolay ulaşabilmenizde size çözümler sunar.

Taksitli Alışveriş

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, HSBC Advantage ile işbirliği yapan kuruluşlardan taksitli alışveriş olanağına Premier ile sahip olursunuz.

Yurtdışı Ayrıcalıkları

HSBC Premier ile yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da avantajlara sahip olmaktasınız. Yurtdışı alışverişlerinizde, her zaman 3 taksit imkanını elinizde bulundurduğunuz gibi, restoran harcamalarınızda da ek olarak %10 indirime sahip olmaktasınız.

Hızlı Alışveriş

Premier, sahip olduğu teknolojiyle beraber temassız ödeme özelliğini müşterilerine sunmaktadır. Temassız ödeme yöntemiyle birlikte alışverişlerinizi tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Nakit Puan ve Tatil Puan

HSBC Advantage üye işyerlerinde yapacağınız tüm alışverişlerde Nakit Puan kazanabilir  ve bu Nakit Puanları biriktirerek, diğer alışverişlerinizde nakit yerine kullanabilirsiniz.

HSBC Premier ile istenildiği takdirde Nakit Puanlar, Tatil Puan’a da çevrilebilmektedir. TatilPuan ile Premier müşterileri olarak, ücretsiz olarak seyahat edebilir ve konaklayabilirsiniz. Seyahatiniz için tercihinize göre havayolu şirketini seçebilirsiniz. Konaklamaların ve seyahatlerin yanı sıra turlarda da Tatil Puan kullanabilirsiniz. Tatil Puanınızın yetmediği durumlarda ise HSBC Premier kartınızı kullanarak hızlı bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.