Ana SayfaBirikim & YatırımAlternatif Bank Altın Biriken Hesap

Alternatif Bank Altın Biriken Hesap

Alternatif Bank Altın Biriken Hesap! Altınlarınız Altın Biriken Hesapta! Altın Biriktiren Hesap İçin Başvuru! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Altınlarınız Altın Biriken Hesapta

Alternatif Bank, Altın Biriken Hesap uygulaması kapsamında müşterilerine gram altın şeklinde birikim yapmak ve altın bazında faiz kazanma imkanı sunmaktadır. Hesap açmak için talimat, Alternatif Bank hesabından ya da Alternatif Bank Bonus Card üzerinden verilebilmektedir. Hesap, gram altın olarak açılabilmektedir. Açılacak hesabın vade süresi 3-4-5 yıl olarak belirlenmiştir. Alternatif Bank Altın Biriken Hesap açıldıktan sonra her ay yatırılacak minimum tutar 1 gram; her ay yatırılacak maksimum tutar ise 50 gramdır.

Müşteri, açılacak hesabın geçerli vade süresi içinde isteğe bağlı olarak düzenli ödenen aylık tutarları değiştirme imkanına sahiptir. Altın Biriken Hesap vade süresinden önce kapatıldığı takdirde, varsa altın bazında kazanılıp ana paraya eklenmiş faiz miktarları geri alınmaktadır.

Bir yıl içerisinde 4 defa düzenli ödeme gerçekleşmeyip ödemeler sekteye uğradığı takdirde, müşterinin açtığı Altın Biriken Hesap kapatılır ve varsa hesapta birikmiş olan bakiye vadesiz altın mevduat hesabına aktarılır. Eğer müşteri Altın Biriken Hesap’tan vade süresi gelmeden önce para çekmek isterse, müşterinin hesabı kapatılır ve aynı şekilde varsa hesapta biriken bakiye vadesiz altın mevduat hesabına aktarılır.

Altın Biriken Hesap’taki altına bir yıl boyunca altın bazında uygulanacak faiz oranı hesabın açıldığı gün geçerli olan Alternatif Bank Altın Biriken Hesap faiz oranıdır. Hesaba uygulanacak faiz oranı her bir yıllık dönemin sonunda o günkü Alternatif Bank Altın Biriken Hesap faiz oranı olacak şekilde değişmektedir.

Altın Biriktiren Hesap İçin Başvuru

Alternatif Bank Altın Biriken Hesap sahibi olmak için eğer halihazırda bir Alternatif Bank müşterisi iseniz hesabınızdan ya da kredi kartınızdan talimat vererek Altın Biriken Hesap sahibi olabilirsiniz. Eğer Alternatif Bank müşterisi değilseniz en yakın Alternatif Bank şubesine gidilerek şube aracılığıyla da Alternatif Bank Altın Biriken Hesap sahibi olunabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.