Ana SayfaKredilerHalkbank Konut Kredisi

Halkbank Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Konut Kredisi ev almak isteyenler için avantajlı finansmanlar arasında bulunuyor. Peki konut kredisi faiz oranları neler? Kaç ay vade düzenleniyor? Kredi hesaplama yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor? İnternetten kredi başvurusu yapılıyor mu? Detaylar haberimizde…

Ev almak isteyenler için Halkbank tarafından planlanmış olan özel konut kredisi, faiz oranlarıyla birlikte müşterilerin bütçesine uygun olarak tasarlanıyor. Bütçeye uygun olarak hazırlanan vade ve ödeme planı sayesinde müşteriler, Halkbank Konut Kredisi ile istedikleri eve sahip oluyorlar.

Halkbank Konut Kredisi ekstra olarak bir de kampanyalı olarak taksit ödeme planını isteğinize göre aylık olarak yahut 3 aylık dönem olarak yapabilmenizin yanı sıra gelirinize bağlı olarak serbest olarak da ödeme seçeneğini sizlere sunuyor.

Halkbank Konut Kredisi ve Geri Ödeme Örneği

100.000 TL kredi için 60 ay vade ile aylık %1.16 faiz ödenmektedir. Toplam geri ödeme tutarınız ise 139.360,78 TL olmaktadır.

100.000 TL kredi için 120 ay vade ile aylık %1.16 faiz ödenmektedir. Toplam geri ödeme tutarınız ise 185.742,94 TL olmaktadır.

100.000 TL kredi için 120 ay vade ile aylık %1.27 faiz oranı da uygulanmaktadır. Bu durumda toplam geri ödeme tutarı 195.369,41 TL olmaktadır.

100.000 TL kredi için 180 ay vade ile aylık %1.33 faiz ödenmektedir. Toplam geri ödeme tutarınız ise 263.864,31 TL olmaktadır.

Konut Kredisi alırken tahsis ücreti olarak 500 TL, diğer masraflar (ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti vb.) için ise 805.76 TL ödeme yapılmaktadır.

Halkbank Konut Kredisi Gerekli Belgeler

TC Kimlik No yazılı kimlik belgesi

Gelir Belgesi:

  • Kamuda çalışanlar için; bordro
  • Özel sektörde çalışanlar için;bordro veya üzerinde haciz bulunmadığı ibaresi içeren gelir belgesi (güncel olmalı), SGK dökümü ve şirkete ait imza sirküleri
  • Emekliler için; Emekli Maaş Hesap Cüzdanı, SGK Emekli Belgesi
  • Serbest Meslek Sahipleri için; Güncel Yıllık Gelir VergisiBeyannamesi, Vergi Levhası, Ticaret Sicil Gazetesi, Güncel İşletme Hesap Özeti
  • Çiftçiler için;Müstahsil Makbuzları, Çiftçilik Belgesi, Arazi Tapu Fotokopileri

Ek Gelir Belgeleri:

  • Faiz Gelirlerini gösteren Hesap Cüzdanı
  • Tapu ve Kira Kontratı fotokopisi

Anında Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank konut kredisi için anında başvuru yapmak isteyenlerin Hesaplı Evim Konut Kredisi paketinden yararlanmaları gerekiyor. Kredinin onaylanıp onaylanmayacağı internet üzerinden kredi başvurusu yapılarak öğrenebiliyor. Kredi onayında ise istenen belgelerin getirilmesi ile işlemler çok daha hızlı yapılıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.