Ana SayfaBirikim & YatırımGaranti Bankası Elma Hesabı

Garanti Bankası Elma Hesabı

Garanti Bankası Elma Hesabı! Elma Hesabı Özellikleri Nelerdir? Garanti Elma Hesaplarının Özetlerinin Takibi Nasıl Olur? Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası Elma Hesabı

Garanti, bireysel müşterilerin günlük olarak paralarına değer katmaları adına Elma Hesabı adına bir fon sunmaktadır. Garanti Elma Hesabı müşteriler ödemelerini gerçekleştirirken, Vadesiz TL hesabı üzerinde bulunan bakiyeyi değerlendirmek üzere fon alım satım yaparak hesap üzerindeki paraya değer katma yoluyla işlemektedir.

Elma hesaplarda fon alım satımı otomatik olarak yapılmaktadır. Fon alım satım işlemleri için kullanılan minimum limit 5000 TL olarak belirlenmiştir. 5000 TL’nin üzerinde kalan para ile Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu işlemleri otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Müşterilerin vadesiz hesaplarına her para girişi olduğunda (maaş da dahil), Garanti Bankası Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonunda değer kazanım işlemi gerçekleştirilir.

Garanti Elma Hesabı açtırmak isteyen müşteriler, hesap açtırma işlemlerini Garanti İnternet Şubesi yolu ile yapabilecekleri gibi aynı zamanda 444 0 333 Alo Garanti’den veya şubeye giderek de işlemlerini tamamlayabilirler.

Elma Hesabı Özellikleri

Elma Hesabında yer alan paranız ile elektrik, telefon, kira ve taksit gibi düzenli ödemelerinizi otomatik olarak tam zamanında ödeyebilirsiniz.Elma Hesabı içerisinde yer alan paranız değerlenmeye devam ederken istediğiniz an nakit para çekim işlemi yapabilirsiniz.Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu işlemleri sadece vadesiz TL hesabı üzerinde 5000 TL üzerinde kalan kısım için geçerli olmaktadır.

Garanti Bankası Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonunda değer kazanmakta olan veya halihazırda değer kazanmış olan paranızı nakit ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz gibi ödeme işlemleri için de kullanabilirsiniz. Nakit işlemlerini gerçekleştirmek için Garanti internet şubesinden 7/24, Paramatiklerden ve Alo Garanti’den kullanabilirsiniz.

E-ekstre

Müşteriler, Garanti Elma Hesaplarının özetlerini e-posta yolu ile takip edebilmektedirler. Elma hesabınızın özetini e-posta yöntemi ile takip etmek isteyen müşteriler 444 0 333  Alo Garanti, Garanti Şubeleri ve Garanti İnternet Şubesi üzerinden taleplerini yapabilmektedirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.