Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti BBVA Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmeni Arıyor!

Garanti BBVA Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmeni Arıyor!

Garanti BBVA Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmeni Arıyor! Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmeni Alım Detayları! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti BBVA tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmeni ihtiyacından bahsedildi.

Garanti BBVA Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmeni Alım Detayları

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında banka iş başvurusunda bulunacak adayların üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmaları ve iyi derecede İngilizce bilmeleri istenmektedir.

Garanti BBVA banka iş ilanları kapsamında yapılan bilgilendirmede Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmeni pozisyonunda görev yapacak yeni personellere ihtiyaç olduğu belirtildi. Banka iş başvurusu yapacak olan kişilerin İstanbul’da ikamet etmesi veya edebilecek olması gerekiyor. Kariyer planlarına bankacılık alanında devam etmek isteyen kişiler aranan şartları yerine getirmeleri halinde bu duyuruya başvuru yapabiliyorlar. Garanti BBVA tarafından başvuru sahiplerinde hangi şartların arandığı da bildirildi.

Banka iş başvurusu yapacak tüm adayların risk yönetimi veya finansal raporlama alanında en az 4 yıl deneyim sahibi olması, problem çözme, karar verme yetkinliklerine sahip olması, dikkatli, detaycı, süreç/veri ve sonuç odaklı olması ve iyi derecede SQL, MS Excel ve MS Access program bilgisine sahip olması gerekmektedir.

Sermaye Yeterliliği Raporlama Yönetmenin Görevleri

  • Risk Ağırlıklı Aktif, Özkaynak ve Kaldıraç Oranı hesaplamalarını yaparak, periyodik olarak Ana Ortak ve BDDK’ya raporlarını yapmak,
  • Risk Yönetimine İlişkin Açıklamalar çerçevesinde Sermaye Yeterliliğine ilişkin kamuya açıklanan tablo ve notları hazırlamak, bu alanda bağımsız denetçi ile uyumu sağlamak,
  • Sermaye Yeterliliği alanında gerçekleştirilen hesaplama ve raporlamalarla ilgili kontrol noktalarını belirlemek ve etkin bir şekilde bu kontrolleri düzenli yapmak,
  • Sermaye Yeterliliği alanında yürütülen IT projelerinde aktif rol almak, banka içi diğer birimlere bu alanda rehberlik yapmaktır.

Bu iş ilanı ilk olarak Linkedin.com’da yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Banka personel alımını durdurdu!

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.