Ana SayfaSigortaTEB Kimliğim Güvende Sigortası

TEB Kimliğim Güvende Sigortası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kimlik Destek Hattı

Kimlik hırsızlığı açısından olası durumları, ne gibi hırsızlıklarla karşılaşabilineceğini, kimlik kaybedilirse hangi aşamaların izlenmesi gerektiğini TEB Kimliğim Güvende Sigortası kapsamında Zurich Sigorta Çağrı Merkezi aranarak öğrenilebiliyor. Kimlik kaybı durumunda TEB müşteri temsilcileri durumdan haberdar olur olmaz müşterilerin yerine gazeteye kimlik kayıp ilanı veriyor. Bir örneğini de saklaması için müşteriye veriyor. Kimliğim Güvende Sigortası’na kaydolurken verilen bilgilerle TEB, kimlik sahteciliği ve hırsızlığıyla alakalı tüm gelişmeleri içeren e-bültenleri müşterilerine ulaştırıyor. Bu sayede müşteriler tüm durumlardan haberdar olup daha tedbirli olma imkanı buluyor.

Tespit Edici ve Önleyici Koruma Paketi

Bu tespit edici özellik sayesinde müşterinin tüm önemli kişisel bilgileri için herhangi bir risk görüldüğünde müşteri bu durumdan haberdar edilir. TEB, bu paket ile müşterinin her girdiği internet sitesinde ne kadar risk altında olduğu hakkında müşteriyi bilgilendiriyor.

TEB Kimliğim Güvende Sigortası ile müşteri bilgilerini taşıyan bilgisayarını da güvence altına alma imkanı buluyor. Müşterinin bilgisayarı her türlü virüs, korsan, online sahtecilik, kimlik hırsızlığı ve diğer tüm tehditlere karşı bir savunma mekanizmasına sahip oluyor.

Müşteriler, kimliklerini kaybettikleri zaman 444 0 665 numaralı Zurich Sigorta Çağrı Merkezi’ni arayarak kimlik sahtekarlığı uzmanı ile irtibata geçebiliyorlar. Bu sayede görüşmeleri, başvurmaları gereken yerler ile daha kolay bir şekilde iletişim sağlıyorlar. Uzmanlar müşterilerin herhangi bir sorun yaşamadan bu süreci atlatabilmesi için müşteriler adına gerekli işlemleri üstleniyorlar. Gerekli planlamaları yapıyorlar.

TEB Kimliğim Güvende Sigortası ile müşteriler, kimlik hırsızlığı ile karşı karşıya kaldıklarında yaptıkları ve yapacakları tüm masraflar için 20.000 TL’ye kadar finansal güvenceye sahip oluyorlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.