Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası Para Transferi Western Union

Garanti Bankası Para Transferi Western Union

Garanti Bankası Para Transferi Western Union! Quick Pay Sistemi Nedir? Ertesi Gün Para Gönderimi Nasıl Yapılır? Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankasının başlattığı bu uygulama sayesinde Garanti müşterileri, para gönderme ve para alma işlemlerini Western Union üzerinden rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Para gönderimi yapmak isteyenler, para gönderme işlemlerini Garanti İnternet Para Transferleri bölümünden Western Union seçeneğiyle kolayca gerçekleştirebiliyorlar. Müşteri, para gönderme işlemini yaparken para gönderimi yapmak istediği kişinin ad, soy ad, ülke ve göndermek istediği tutar, daha sonra da kendi ad, soy ad ve iletişim bilgilerini girdiği zaman göndermek istediği para miktarı göndermek istediği kişiye aktarılır.

Quick Pay

Müşteriler, istedikleri zaman Quick Pay sistemi ile bireylere değil firmalara da para gönderebiliyorlar. Quick Pay, Western Union ile anlaşması olan ve gönderim yapılacak olan ülkelerdeki kurumlara gönderim sağlayan bir hizmet sağlayıcısıdır.

İnternet üzerinden “Kayıtlı Gönderim” seçeneği ile daha önceki gönderim işlemlerinin ayrıntılarına göz atılabiliyor ve daha hızlı para göndermek için fayda sağlanıyor.

Ertesi Gün Para Gönderimi 

Müşterilere, ertesi gün para gönderimi seçeneği ile hizmet noktalarındaki mesai saatlerine bağlı olarak gönderdikleri parayı 12 saat içinde alıcıya ulaştırma imkanı da tanınıyor. Bu para gönderme sistemi bütün Türkiye’deki acente hizmet noktalarından Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Moldova, Belarus ve Ukrayna’ya olan USD para gönderimlerinde geçerli oluyor. Müşterilerin, bu seçenekten yararlanmak için Garanti İnternet Para Transferleri menüsünden Western Union seçeneğinden belirtilen ülkelere para gönderimi esnasında ertesi gün özelliğini seçmeleri gerekiyor. Bu şekilde “ertesi gün para gönderimi” hizmetinden yararlanılabiliyor. Farklı ülkelere gönderim komisyonları hakkında detayları veren tablolar Garanti Bankası internet sitesinde bulunuyor.

Müşteriler, Garanti İnternet Para Transferleri menüsünden para alımlarını da rahatlıkla gerçekleştirebiliyor. Müşteri, internet üzerinden gerçekleştireceği işlem için önüne gelen gerekli bilgileri doğru bir şekilde doldurduktan sonra onaylıyor, işlem tamamlanıyor ve para alımı sağlanmış oluyor. Sayısal veriler, komisyon oranları gibi detaylı bilgilerin bulunduğu tablolar Garanti Bankası internet sitesinde bulunuyor. Daha ayrıntılı bilgi için ziyaret edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.