Ana SayfaBankacılıkDenizbank İnternet Şubesi İle E-devlete Giriş Yapmak Mümkün

Denizbank İnternet Şubesi İle E-devlete Giriş Yapmak Mümkün

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Günümüz internet çağının getirdiği kolaylıklar sayesinde e-devlet giriş sistemine ulaşmak daha kolay. Denizbank internet şubesi şifresi kullanılarak e-devlete giriş yapılabiliyor. İşte, Denizbank internet adresinden, e-devlet sistemine giriş ile ilgili detaylı bilgiler…

T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Turksat’ın yapmış olduğu anlaşma, birçok vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor. Yapılmış olan iş birliği sayesinde kişiler artık e-devlet kapısına Denizbank internet şubesi şifresini kullanarak giriş yapabiliyor.

Açıkdeniz Üzerinden E-Devlet Kapısına Giriş

E-devlet sayesinde artık devletin vatandaşlarına sunmuş olduğu hizmetler elektronik ortamda da sunuluyor. Böylece devlet hizmetleri vatandaşlara kesintisiz, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ulaştırılabiliyor.

E-devlet kapısı bireyler ve kurumlar tarafından sıklıkla kullanılıyor. Önceden sadece e-devlet anasayfasından giriş yapabildiğiniz e-devlete artık açıkdeniz internet bankacılığı üzerinden de giriş yapabilirsiniz.

Denizbank İnternet Şubesi

Açıkdeniz internet şubesine giriş yapan bireyler artık bu şifrelerini e-devlet kapısında da kullanabiliyor. İnternet bağlantısı bulunan cihazdan, açıkdeniz internet şubesine giriş yaptıktan sonra üst barda e-devlet kapısı yer alıyor. E-devlet hizmetlerinden faydalanmak isteyen kişiler açıkdeniz hesabına giriş yaptıktan sonra üst bardan e-devlete tıklayarak giriş işlemi gerçekleşiyor.

T.C kimlik numaraları sistemde kayıtlı olmayan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan Denizbank müşterileri Açık Deniz İnternet Bankacılığı’na giriş yaptıklarında açılan üst barda e-devlet kapısı yer almıyor. Kişiler internet bankacılığına giriş yaptıklarında mobil imza ile Profilim bölümünde yer alan Ayarlar kısmından kendileri de e-devlet şifresi oluşturabiliyor.

E-Devlet Şifresi

İnternet bankacılığı üzerinden direk giriş yapmayan kişiler e-devlete giriş yapmak için PTT tarafından verilen şifreye sahip olması gerekiyor. Eğer kişiler şifrelerini unuturlarsa güvenlik duvarında yer alan cep telefonu veya mail adresleri ile kendi e-devlet şifrelerini yeniliyor. Böylece tekrar PTT şubesine giderek yeni şifre almalarına gerek kalmıyor.

E-devlet hesabına e-posta adresi veya cep telefonu bilgilerinizi ekleyerek, şifrenizi unuttuğunuz durumda, şifremi unuttum butonu ile anında şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.