Ana SayfaGündemTEB Genç Mühendisler Buluşması 5 Aralık’ta!

TEB Genç Mühendisler Buluşması 5 Aralık’ta!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Digital Incubation Center kapılarını genç yetenekler için aralıyor. TEB Digital, Data & Agile Academy’de hayalindeki kariyere uygun programa katılmak, lokal ve uluslararası projelerde görev almak istiyorsan bu etkinliği kaçırma!

TEB Genç Mühendisler Buluşması Etkinliği Hakkında Tüm Detaylar!

Bankacılık sektöründe iş ve staj fırsatı yakalamak isteyenler için TEB Genç Mühendisler Günü Buluşması yapıyor. Etkinlikte TEB’deki Digital, Data ve Agile rolleri keşfetme ve başvurma imkanı yakalayabilirsiniz.

Etkinlikte Prof. Dr. Özgür Demirtaş “Gelecek Beklenenden Daha Hızlı Gelecek” başlıklı konuşma gerçekleştirecek. Etkinlikte TEB’li yöneticilerle networking imkanı elde edebileceksiniz. Aynı zamanda Saklıköy’ün eşsiz doğasında küçük eğlenceli molalar ve sürprizlerle karşılaşacaksınız.

Genç Mühendisler Etkinliği Ne Zaman Olacak?

Etkinlik 5 Aralık 2019 Perşembe günü sabah 09.00 ile akşam 18.30 arasında gerçekleşecek. Etkinlik yeri ise TEB Formasyon Akademisi Saklıköy.

Başvuru Adresi: https://teb.anbean.co/

Başvuru formunda adınızı, soyadınızı, hangi üniversitede eğitim gördüğünüzü, bölümüzü, çift anadal yapıyorsanız 2. Bölümünüzü, sınıfınızı ve yeni mezunsanız mezuniyet yılınızı yazmalısınız.

Belirtmeniz gereken bir diğer unsur ise İngilizce bilginiz.

Başvuru formunda telefon numaranızı ve mail adresinizi eksiksiz yazmalısınız.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş Kimdir?

TEB Genç Mühendisler Buluşması 5 Aralık’ta! - Bankacıyım
Özgür Demirtaş

Ankara’da doğumlu Özgür Demirtaş, ilkokul eğitimini Manisa’da, orta okul ve lise eğitimini ise İzmir’de tamamladı. Üniversite sınavında Türkiye’de derece yapan Özgür Demirtaş, ilk 50 öğrenci arasında bulundu. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’nden mezun olup, ABD Boston College’da ana dalından farklı olarak Finans alanında 5 sene doktora çalışmalarında bulundu. 27 yaşında (2003) doktor ünvanını aldı.

Yaptığı çalışmalarla dünyanın önde gelen akademik dergilerinde çok sayıda akademik yayınlar yaptı. 2003’te Yardımcı Doçent ünvanını alıp, Baruch College City University of New York’ta göreve başladı. Bu dönemde Finans bölümü içinde ve 2004’te İşletme Fakültesi içerisinde en iyi öğretim üyesi seçildi. 2005’te ise tüm ana bilim dalları ve tüm fakülteler arasında en iyi öğretim üyesi seçildi, “Üstün Öğretim Madalyası” aldı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.