Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Kamu Personeline Özel Kredi Kampanyası!

Vakıfbank’tan Kamu Personeline Özel Kredi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, kamu personeline özel kredi kampanyası ile azami 70 bin Türk Lirası kredi verebilmektedir. Banka tarafından 48 ay vade ile geri ödenebilecek krediye uygun faiz seçenekleri sunulmaktadır.

Bankanın duyurduğu kamu personeline özel kredi kampanyası ile kamuda çalışan kişiler uygun faiz avantajları ve çeşitli taksit imkanları ile kredi kullanabilmektedirler. Kampanya kapsamında müşteriye azami 70 bin Türk Lirası kredi verilebilmektedir.

Azami 70.000 Türk Lirası, Maksimum 48 Ay Vade!

Kullanılan kredi maksimum 48 aya varan vadelerle olmak üzere, aylık ya da 3 aylık periyodlarla kredi taksitleri ödenebilir. Ayrıca kredi kullanıldıktan sonra taksit ödemeleri 3 ay ötelenebilmektedir. Kredi taksit ödemeleri 3 ay erteleme dahil olmak üzere toplamda 48 ay vadede ödenmek durumundadır. Kampanya dahilinde kullanılan kredi miktarına göre 3 çeşit faiz oranı bulunmaktadır. Faiz oranı yüzde 1,17’den 10 bin Türk lirasına kadar kredi kullanılabilmektedir.

70 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde masraflı ve masrafsız olmak üzere iki çeşit kredi ve faiz oranı mevcut bulunmaktadır. Masraflı kredi kullanmak isteyen müşteriler için banka yüzde 1,15 faiz oranı ile kredi verebilmektedir. Bu durumda banka müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak bilinen kredi tahsis ücreti binde 5 oranında müşteriden tahsil edilir.

Kampanya dahilinde masrafsız kredi ise yüzde 1,25 faiz oranı ile müşterilere sunulmaktadır. Kredi 48 ay vade ile ödenmekte olup, dosya masrafı alınmamaktadır. Bankanın uyguladığı kamu personeline özel kredi kampanyasından yararlanmak için müşterinin bankadan kredili mevduat hesabı açtırması ve banka aracılığı ile sigorta yaptırması zorunlu tutulmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.