Ana SayfaKOBİGaranti Bankası Esnaf Kredisi

Garanti Bankası Esnaf Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

103.1 Milyar’lık ABD dolarıyla aktif büyüklüğünü zirveye taşıyan Garanti Bankası, bireysel bankacılık hizmetleriyle öne çıkmaya devam etmektedir. Finansal hizmetler alanında sektörün en iyileri arasında yer alan Garanti Bankası KOBİ’leri de es geçmeyerek kredi ürünlerini her geçen gün arttırmaktadır. Son olarak esnaflara yönelik çıkardığı Garanti Bankası Esnaf Kredisi, esnafın halinden anlayarak büyüyen ekonomide onlara da bir şans tanımaktadır.

Esnaflara özel tasarlanan bu pakette 60 aya kadar uzayan vadeler bulunmaktadır. Geri ödemelerinizi, ödemesiz dönemli veya eşit taksitli olarak gerçekleştirmeniz mümkündür. 1 ile 60 ay arasında değişen taksitlendirmelerde kredi alt limiti 1000 TL olarak belirlenmiştir. Krediye dair herhangi bir üst limit belirtilmemiştir. Örnek bir ödeme planı çıkartmak gerekirse, 30.000 TL ve 50.000 TL’lik kredi limitlerinde 36 aylık vade süresinde banka,  %1,41’e varan faiz oranı uygulamaktadır. Tutarın 100.000 TL’ye çıkması durumunda bu faiz oranı düşüş göstererek, %1,36 olmaktadır. Bu örnek plan KKDF’den muaf tutulmuştur. Eğer KKDF dahil edilirse, 30.000 TL’lik ödeme planı için faiz oranı %36’yı bulacaktır.

Ayrıca bu ödeme planı eşit taksitli ödemeler için oluşturulmuş olup ödemesiz dönemler için bankayla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Kredi tahsis ücretleri de KKDF’nin muaf tutulup tutulmama durumuna göre ödeme planında belirtilmektedir. Ödeme planına yansıtılmaması halinde kredi tahsis ücreti her vade süresi için 550 TL alınırken yansıtıldığı taktirde kredi tutarının binde 5’i kadar alınmaktadır. Kredi başvurularında belge talep edilebilecek olup sigorta primi hesaplamalardan ayrı tutulmaktadır.

Başvurularınız için Garanti Şubelerinin 444 KOBİ 444 56 24’ü aramanız halinde veya Garanti internet şubesi ilgili sayfa aracılığıyla hemen başvur butonuyla başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası’ndan, Garanti Bankası Esnaf Kredisi kampanyası hakkında detaylı bilgiye ulaşmanız da mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.