Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank Staj Başvuruları Başladı

Denizbank Staj Başvuruları Başladı

Denizbank Staj Başvuruları Başladı! Detaylar...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank staj başvuruları başladı. Denizbank’ın öğrenciler için düzenlediği ve banka iş ilanları kapsamında yayımladığı “Deniz’in İncileri Staj Programı 2023” ile ilgili detaylar yazının devamında…

2013 yılından bu yana öğrenciler için düzenlenen Deniz’in İncileri staj programı, bugüne kadar binlerce genç yeteneği mezun etti ve etmeye devam ediyor. Öğrencilere sürprizlerle dolu bir bankacılık deneyimi sunan Denizbank, öğrencilere bankacılık kariyerinde güçlü bir başlangıç sunuyor.

2023 Denizbank Staj Başvuruları için Detaylar

2023 Denizbank Staj Başvuruları için Detaylar
2023 Denizbank Staj Başvuruları için Detaylar

Bireylere banka kariyer imkânı ve öncelikle öğrencilere bünyesinde staj olanakları sağlarken, Denizbank staj başvurusunda bulunan öğrencilerin bu başvurularını değerlendirmeye almaktadır.

Denizbank, staj zorunluluğu olan veya okulu sigortayı karşılayan üniversitelerin 2. ve 3. sınıf öğrencileri ile Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri için tasarlamış olduğu yaz dönemi staj programı “Deniz’in İncileri” kapsamında kariyerine bankacılık sektöründen yön vermek isteyenler için eşsiz bir program hazırladı.

Program kapsamında online olarak eğitim görecek adaylar, bankanın sunduğu çeşitli ayrıcalıklardan faydalanma şansına sahip olacak. Üstelik bankacılık sektöründe hedeflediği kariyeri için gerekli bilgi, birikim ve donanımı elde edebilecek olan adaylar, sektöre güçlü bir adım atma şansı elde edebilecek.

Denizbank Stajyer Alımları Hangi Adayları Kapsar?

Denizbank stajyer alımları kapsamında yayımladığı ilana göre, staj programına başvuruda bulunabilecek adaylar şunlar olacak:

  • Staj zorunluluğu bulunan ya da okulu sigorta primini karşılayan üniversite öğrencileri
  • 2 ve 3’üncü sınıf öğrencileriyle Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri başvuruda bulunabilecek.

Banka tarafından yayımlanan ilanda başvuru dönemi için Mart ve Nisan ayına işaret edilirken, adaylar başvurularını youthall.com sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Staj Programıyla Sunulacak Ayrıcalıklar

Adaylar için hazırlanan yaz dönemi Deniz’in İncileri Staj Programı dahilinde öğrenciler, bankanın Genel Müdürlük bölümleri, Bölge Müdürlükleri veya Türkiye’nin her ilinde bulunan şubelerinden bir tanesinde staj yapabilme, online eğitimlere katılma ve bankacılık mesleğini keşfetme fırsatına sahip olabilecekler.

Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak Denizbank staj başvurularıyla alakalı iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youthall.com/tr/talent-programs/denizbank-denizin-incileri-online-staj-programi

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.