Ana SayfaSigorta İş İlanlariAllianz Sigorta Uzun Dönem Stajyer Alımları Yapıyor!

Allianz Sigorta Uzun Dönem Stajyer Alımları Yapıyor!

Allianz Sigorta Uzun Dönem Stajyer Alımları Yapıyor! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Allianz Sigorta tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda için Uzun Dönem Stajyer pozisyonunda açık olduğu bildirildi.

Allianz Sigorta Uzun Dönem Stajyerler Arıyor

Allianz Sigorta yaptığı sigorta iş ilanları duyurusuyla dikkat çekti. Yapılan duyuruda uzun dönem çalışacak stajyer personellere ihtiyaç olduğu bildirildi. Sigorta iş başvurusu yaparak Allianz Sigorta bünyesinde çalışmak istediğini bildiren adayların üniversitelerin üçüncü ya da dördüncü sınıfında öğrenci olması gerekiyor.

Allianz Sigorta adaylarda aranan diğer özelliklerin ve niteliklerin neler olduğunu da ayrıntılı bir şekilde belirtti. Buna göre başvuru sahiplerinin;

  • Haftanın en az 3 günü tam zamanlı çalışabiliyor olması,
  • Sherlock Holmes’u bile orijinal dilinde izleyebilecek ileri seviyede İngilizce biliyor olması,
  • MS Office programlarına hakim olması,
  • Analitik düşünebildiğine inanıyor ve sayılarla arasının iyi olması,
  • Öğrenmeye ve yeni projeler üretmeye hevesli olması,
  • Merak edip araştırıyor ve soru sormaktan çekinmiyorsan,
  • Çevik ve hızlı olması,
  • İletişimi iyi ve ekip çalışmasına uyumlu olması,
  • Organizasyon becerilerin kuvvetli olması gerekmektedir.

Allianz Sigorta Stajyer Personel İş Başvuruları

Sigortacılık alanında kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencileri üçüncü ya da dördüncü sınıfta okumaları halinde Allianz Sigorta’nın bu işe alımlarına müracaat edebiliyorlar. Uzun dönem çalışacak olan yeni personeller Allianz Sigorta iş ilanları kapsamındaki bu ilana başvuru yapabilirler. Deneyim şartı aranmayan bu stajyer alımları için başvurular 24 Nisan 2020 tarihine kadar kabul edilmeye devam edilecek.

Bu iş ilanı ilk olarak mtstajprogramlari.com’da yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://mtstajprogramlari.com/staj-ilani/uzun-donem-stajyer/545
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

48,216BeğenenlerBeğen
11,397TakipçilerTakip Et
64TakipçilerTakip Et
2,238TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

TEB Lise Mezunu Makam Şoförü Alımı Yapacak!

Türk Ekonomi Bankası TEB lise mezunu çok sayıda personel alımları yapıyor. Hem TEB hem de diğer banka personel alımları, banka iş ilanları, banka sınavları ve banka iş başvurularına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kuveyt Türk Çağrı Merkezi Yetkilisi Alımı Yapıyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, İstanbul'un Anadolu yakasında Çağrı Merkezi Müdürlüğünde görevlendirmek için banka personel alımları yapacak.

TÜRK-İŞ Açıkladı: Açlık Sınırı 10 bin 362 TL Oldu!

TÜRK-İŞ tarafından açıklanan verilere göre 4 kişilik bir çekirdek ailenin aylık gıda masraflarını içeren...

Asgari Ücret Zammı için Plan Oluşturuluyor!

Hatırlanacağı üzere Ocak 2023 döneminde yapılan zammın ardından bu yıl içerisinde ara zam yapılacağı...

Türkiye İş Bankası Risk Yönetimi ve Kredi Analitiği Uzmanı Alacak!

Türkiye İş Bankası, banka iş ilanları kategorisinde yayımlamış olduğu yeni bir ilanla personel alımı...

Kuveyt Türk Gezici Gişe Yetkilisi Alımı Gerçekleştirecek!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, banka iş ilanları kapsamında yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana...