Ana SayfaGündemING İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Düşürüldü!

ING İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Düşürüldü!

ING Türkiye tarafından sunulan ihtiyaç kredisi fırsatında müşterilerin bankaya gitmesine gerek kalmıyor.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING İhtiyaç Kredisi Faizleri Yüzde 0.79’dan Başlıyor

ING Türkiye bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını aylık yüzde 0.79’a kadar düşürdü. ING ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere düşük faiz oranının yanı sıra 60 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor. Üstelik kredi başvurusunu sadece ING müşterisi olanlar değil, olmayan kişiler de yapabiliyor. ING bireysel ihtiyaç kredisi bankaya gitmeye gerek olmadan kullanılabiliyor. Nakit ihtiyacı olan herkese sunulan düşük faizli kredi fırsatı ile ilgili ING Türkiye tarafından bir açıklama yapıldı.

ING Müşterisi Olmayanlar da Başvurabiliyor

ING Türkiye açıklamasında müşterilerinin yanında olmaya sürdürülebilir bankacılık anlayışlarıyla devam ettikleri, bu kapsamda her yerden ve her yeden en kolay, en zahmetsiz şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapılarak nakit ihtiyaçları giderilebildiği belirtildi. Bireysel ihtiyaç kredilerinde aylık faiz oranlarının yüzde 0.79’a kadar indirildiği, 60 aya kadar vade sağlandığı da bildirildi. Bireysel ihtiyaç kredisine ING müşterisi olmayan diğer kişilerin de başvuru yapabildiği vurgulandı. ING bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler başvurularını evlerinden çıkmalarına gerek kalmadan ING internet adresinden, internet şubesinden ve ING Mobil üzerinden kısa sürede başvuru yapabiliyorlar. Kredinin onay alması durumunda kredi evraklarını kurye ile gönderebiliyorlar.

“Salgın ve Ramazan Bayramı için Tasarladık”

Banka’nın açıklamasında ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel müdür Yardımcısı Alper Gökgöz de görüş bildirerek koronavirüs salgınından dolayı Türkiye’nin içinde olduğu şartları ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı düşünerek bu ürünü tasarladıkların söyledi. ING müşterisi olan veya olmayan herkese kredi imkanı ile nakit ihtiyaçlarını giderme imkanı sağladıklarını ifade etti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.