Ana SayfaGündemAkbank’tan KOBİ’lere Destek Devam Ediyor!

Akbank’tan KOBİ’lere Destek Devam Ediyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, üye işyeri olacak tüm müşterileri için yeni kampanya hazırladı. Bu kampanya kapsamında üye işyeri komisyon oranı %0,89, taksitli ticari kredi faiz oranı ise %0,90’dan başlayan faiz oranları belirledi.

“KOBİ’lere Destekleri Sürdürüyoruz”

Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, bankanın yeni kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. KOBİ’lere sağladıkları hizmetlere pandemi sürecinde yenisini eklediklerini söyleyen Oğuz, yaşadığımız sürecin getirdiği şartların değiştiğini, yeni normal yaşamda KOBİ müşterilerine desteklerini devam ettireceklerini söyledi. Oğuz sözlerine turizm sektörünün hareketlenmeye başlamasıyla birlikte turistik bölgelerdeki KOBİ’lerin de yaşamlarının daha kolay hale dönüşeceğine inandıklarını söyledi.

Taksitli Ticari Kredi Faiz Oranı %0,90’dan Başlıyor!

Oğuz, yeni üye işyeri olacak tüm KOBİ’lerin Axess/Wings Business ticari kredi kartı ile beraber ticari kartı kullanmaları durumunda 4 ay süresince %0,89 oranında üye iş yeri komisyon oranı belirlediklerini söyledi. POS ücretinde ise %50 oranında indirimden yararlanabileceklerini söyleyen Oğuz, kampanya dahilinde taksitli ticari kredinin de %0,90 faiz oranından başladığını, Axess/Wings Business ticari kredi kartını kullanan ancak kredi kullanmak istemeyen müşteriler için %0,89 üye işyeri komisyon oranı ve %50 indirimli POS ücretinden 3 ay faydalanabileceklerini belirtti. Aynı zamanda üye işyeri olmak isteyen KOBİ’ler için ise 3 ay boyunca %0,99 üye işyeri komisyon oranı ve %50 ücret indirimi imkanı sunduklarını sözlerini ekledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.