Ana SayfaKredi KartlarıEn İyi Kredi Kartı Veren Bankalar

En İyi Kredi Kartı Veren Bankalar

Hangi bankanın kredi kartı daha iyi düşünüyorsanız bu sayfa size göre. Siz de banka kredi kartlarını karşılaştırarak en iyisine hemen başvuru yapabilirsiniz.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de kredi kartı kullanım sayısı her geçen gün artış göstermektedir. 2020 yılında TBB verilerine göre Türkiye’de kullanılan toplam kredi kartı ocak ayında 70 milyon adet olarak gözükmektedir. Her bankanın kendine özel farklı kredi kartları bulunmaktadır. Siz de bu kredi kartlarını karşılaştırarak en iyi kredi kartı veren bankaya başvurunuzu yapabilir, kredi kartınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

En İyi Kredi Kartı Veren Bankalar Listesi

2020 yılında hangi banka daha kolay kredi kartı veriyor diye araştırma yapıyorsanız bu sayfa tam size göre! Bankaların güncel kredi kartı bilgileri ile kredi kartı kampanyalarını araştırarak bu sayfamızı sizler için hazırladık. Peki hangi banka daha kolay kredi kartı veriyor, kredi notu kredi kartını etkiler mi, sicili bozuk olanlar kredi kartı alabilir mi, ev hanımlarının kredi kartı alabilmesi için ne yapması gerekir? Tüm soruları araştırarak maddeler halinde sayfamızı hazırladık, aşağıdan en kolay kredi kartı veren bankaları inceleyebilir ve hemen başvurunuzu yaparak kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aşağıdaki sıralamayı Kredi Bankalar sitesinde yer alan en iyi kredi kartı sayfasını inceleyerek yaptık. Siz de kredi bankalar sitesine giderek kredi kartlarını karşılaştırabilir, en iyi kredi kartı veren bankayı bulabilirsiniz. İşte en iyi kredi kartı veren bankalar listesi:

Akbank Axess kredi kartı

Listenin 1. Sırasını Akbank Axess kredi kartına ayırdık. Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartlarından olan Axess kredi kartı içerisinde birçok özellik barındırmaktadır. Diğer kartlardan ayıran özelliği ise üye iş yerlerinden yapılan alışverişlerde chip-para kazanabilir, bedava alışveriş keyfini sürebilirsiniz.

QNB Finansbank CardFinans

En iyi kredi kartları arasında QNB Finansbank’ın bünyesinde sunmuş olduğu CardFinans bulunmaktadır. Siz de QNB Finansbank web sitesine girerek kredi kartı başvurusu yapabilir, avantajlı bir kredi kartını kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Cardfinans.com internet sitesinden güncel kredi kartının kampanyalarına da göz atabilirsiniz. Güncel kampanyalarına baktığımızda en dikkat çekenleri Boyner’de 9 taksit imkanı, Eczane alışverişlerinde %10 indirim, internet alışverişlerine özel +3 taksit imkanı bulunmaktadır.

Denizbank Bonus Kart

Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartları arasında yer alan Bonus Kart, daha çok Garanti ile özdeşleşmişti. Ancak bonus kart veren bankalar arasında Denizbank da bulunuyor. Denizbank Bonus’un avantajlı dünyasına girmek istiyorsanız siz de kredi kartı başvurusu için hemen Denizbank internet sitesine gidebilir, https://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/bonus-card/ sayfasına giderek hemen kredi kartı başvurunuzu oluşturabiliriniz.

Ev Hanımları Kredi Kartı Alabilir Mi?

Çalışmayan ev hanımlarının kredi kartı alabilmesi için bankalar ev hanımlarına özel olarak da kredi kartı vermektedir. Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası ev hanımlarına özel kredi kartı veren bankalar arasında yer alıyor. Gelir belgesi olmadan siz de bu bankalara başvurunuzu yaparak düşük limitli kredi kartı alabilirsiniz.

Kredi Kartı Alabilmek İçin Kredi Notu Kaç Olmalı?

Kredi notu, bankalar için müşterilerini değerlendirirken en önemli faktör olarak öne çıkmaktadır. Kredi notu, Findeks tarafından sağlanmaktadır ve günümüzde herkes kredi notu sorgulamasını ücreti karşılığında Findeks sitesinden veya bankanın internet bankacılığından yapabilmektedir. Bir kişi kredi kartı başvurusu yaptığında bankanın ilk baktığı değerlendirme kişinin kredi notudur. Kredi notu 1100 üzerinde olan kişilere daha kolay kredi kartı verilmektedir ancak kredi kartı başvurusunu etkileyen tek faktör kredi notu değildir. Geçmiş ödemeleriniz, kredi siciliniz, gelir durumunuz da kredi kartı başvurusunu etkileyen faktörler arasında yer almaktadır.

Çalışmayanlar Nasıl Kredi Kartı Alabilir?

Çalışmayan, gelir belgesi olmayan kişilere de bankalar kredi kartı verir. Çalışmayanların gelir belgesiz kredi kartı alabilmeleri için bankaların bazı şartları bulunmaktadır. Bu şartlar arasında ek gelir sahibi olmak (kira geliri gibi), teminat gösterebilmek, kredi notunun iyi seviyede olması ve sicilin temiz olması sayılabilir.

Kredi kartlarını karşılaştır: https://www.kredibankalar.com/kredi-karti

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

1 adet yorum var, sen de görüşlerini yaz!

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.