Ana SayfaGündemKuveyt Türk’ten Çocuklar İçin Dijital Kaşif

Kuveyt Türk’ten Çocuklar İçin Dijital Kaşif

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk keşfetmeyi seven ve aynı zamanda hesabını bilen çocuklar için ‘Dijital Kaşif’ ürünlerini hayata geçirdi.

Kuveyt Türk’ten gelen açıklamada çocuklar için Dijital Kaşif Kart, Dijital Kaşif Katılma Hesabı ve Dijital Kaşif Mobil Uygulamasından oluşan yeni ürünlerin hayata geçirildiği belirtildi. Çocuklar yeni uygulamalar sayesinde birikim yapabiliyor, harcamalarını kontrol altında tutabiliyor ve finansal okur yazarlık düzeylerini arttırabiliyor.

Bankanın dijital kaşifler için hazırladığı dijital kartlar sayesinde çocuklar günlük olarak belirlenmiş limitlerde harcama yapabiliyor. Kart aynı zamanda online alışverişler içinde kullanılabiliyor. Nakit ihtiyacı olması durumunda ise ATM’lerden para çekimi yapılabiliyor. Dijital Kaşif Kart 100 Türk Lirası limiti ile geliyor ancak bu limit ebeveynin isteğine göre değiştirilebiliyor. Kuveyt Türk banka şubeleri ve çağrı merkezlerinden kart limitleri güncellenebiliyor.

Yeni Ürünlerimizi Hayata Geçirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Kuveyt Türk Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, müşteri odaklı değişimleri ve dijital dönüşüm yolunda attıkları adımlarla sektörün öncü konumunda yer aldıklarını belirterek, “Çünkü çocukların bilinçli bir şekilde yetiştirilmesi durumunda dünyayı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Çocukların keşif ruhundan ilhamla hazırladığımız ‘Dijital Kaşif’ ürünlerimiz sayesinde çocuklarımıza tasarrufu, bilinçli tüketimi ve finansal okuryazarlığı öğretmeyi ve bu sayede çocukların finans konusunda bilinçli bir şekilde yetiştirilmesine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Kuveyt Türk olarak çocukları bilinçli tüketime, ebeveynleri de çocuklarının geleceğini güvence altına almaya davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Oral, müşteriyi merkeze alan çalışmalarının devam edeceği bilgisini aktardı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.