Ana SayfaGündemEn Yenilikçi Özel Bankacılık Ödülü TEB’in

En Yenilikçi Özel Bankacılık Ödülü TEB’in

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Özel Bankacılık, her yıl International Finance Dergisi tarafından verilen “En Yenilikçi Özel Bankacılık” ödülünün bu sene ki kazananı oldu.

Banka yaptığı açıklamada aynı ödülü yenilikçi hizmet ve ürünleriyle geçtiğimiz sene de almayı başarmıştı. İngiltere’nin önde gelen iş ve finans dergisi olan International Finance Dergisi, düzenlediği ödül töreni kapsamında “En Yenilikçi Özel Bankacılık” ödülünü TEB Özel Bankacılık’a verdi. Bankanın bu ödülü üçüncü kez aldığı belirtiliyor.

Türkiye’de Özel Bankacılığı Kurucusuyuz

Konu hakkında açıklama yapan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, bankanın üst üste 3 senedir başarılı hizmet ve olumlu geri dönüşler sayesinde bu ödülü kazandığını belirtti.

Mendi, Türkiye’de özel bankacılığın kurucusu ve ilk uygulayıcısı olduklarını belirterek, hedefleri doğrultusunda güvenle ve istikrar içinde devam ettiklerini ifade etti. Müşterilerinin istek ve talepleri doğrultusunda ürünlerini yenilediklerini, ürün yelpazesini arttırdıklarını söyledi. Ödülü üç senedir üst üste kazanmalarının da yakaladıkları bu istikrardan dolayı olduğunu belirtti.

Mendi, “Bu kapsamda müşterilerimizin bankacılık işlemlerini daha hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilmeleri için geliştirdiğimiz Mobil Onay hizmeti bunlardan biri. Bu hizmetimizle müşterilerimizin talimat ve türev işlemleriyle ilgili ıslak imzalı onay verme sürecini ortadan kaldırdık. Özel Bankacılık müşterilerimiz talimat ve türev işlev belgelerini CEPTETEB üzerinden kolaylıkla onaylayabiliyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de 2017 yılı Ağustos ayından beri sosyal girişimleri desteklemek, ekosistemi güçlendirmek ve potansiyel yatırımcıları bir araya getirmek amacıyla Ashoka Türkiye ile yatırımların devam ettirildiği bilgisini de verdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.