Ana SayfaGündemEmlak Katılım Aksaray’da İlk Şubesini Açtı

Emlak Katılım Aksaray’da İlk Şubesini Açtı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hizmetlerini Türkiye’nin her noktasına götürmek isteyen Emlak Katılım’ın yeni durağı Aksaray oldu.

Türkiye’nin dört bir tarafına hizmet ve çalışmalarını götürmek için yoğun çaba harcayan Emlak Katılım’ın Aksaray’da ilk şubesini açtığı açıklandı. Şirketin şubeleşmek için çalışmalarına aralıksız devam ettiği de belirtiliyor. Emlak Katılım, hayata geçirdiği yeni şube ile hem hizmetlerini farklı noktalara götürmüş olacak hem de yerel ekonominin kalkınmasına destek sağlamış olacak. Ayırca yeni şube ile istihdama da destek olunması hedefleniyor.

Emlak Katılım, Aksaray’da açtığı şube ile Türkiye’deki 33. şubesini faaliyete geçirmiş oldu. Şirketin yıl sonuna kadar ülke genelinde 50 şubeyi faaliyete geçirmesi bekleniyor. Geçim kaynağının çok büyük bir bölümünü tarım ve hayvancılıkla sağlayan Aksaray’da vatandaşların istekleri doğrultusunda ürünlerin sunulmaya başlandığı aktarıldı.

Türkiye’nin Gücüne ve Ekonomisine İnanıyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, Türkiye’nin gücüne ve ekonomisine inandıklarını belirtti. Bayraktar, “Bizim için elzem olan noktalarda yer almayı hedefliyoruz. Bu bağlamda bizim için kritik olan şehirlerimizden Aksaray’da 33. hizmet noktamızı devreye aldık. Yeni şubemizin Aksaray’a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Katılım finans sistemine katkıda bulunmak, ekonomimize desteğimiz artırmak ve daha fazla katma değer oluşturmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şube ağımızı genişletmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Emlak Katılım’ın şubeleşme yanı sıra dijital dönüşüm içinde yatırımlarının devam ettiği ve pandemi sürecinde bankacılık uygulamaları ile ön plana çıktığı ifade ediliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.