Ana SayfaGündemCEPTETEB’den Müşterilerine Pratik Hizmet

CEPTETEB’den Müşterilerine Pratik Hizmet

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Genel Müdür Yardımcısı Mendi, CEPTETEB uygulaması ile beraber banka müşterilerine yeni ve pratik bir hizmet vermeye başladıklarını açıkladı.

TEB Genel Müdür Yardımcısı Mendi, CEPTETEB ile FAST sisteminin devreye alındığını, Kolay Adreslerin kullanılması ile 7/24 hızlı ve güvenli anlık para transferinin gerçekleştirilmesinin mümkün hale geldiğini belirtti.

TEB Müşterileri, CEPTETEB Mobil uygulama vasıtasıyla günün 24 saati kolay para transferi yapma imkanı elde edecek.

IBAN Numaraları Adresle Eşleştirilecek

Kolay adres uygulaması ile beraber bankanın bireysel müşterileri IBAN numaralarını tek bir adres ile eşleştirerek fon transferlerinde IBAN yerine adres kullanımı yapabilecek. TEB’de kayıtlı olan cep telefonu numaralarına, kimlik numaralarına ve vergi kimlik numaralarına adres tanımlama işlemi yapılabilecek. Uygulama, 18 Aralık’ta pilot olarak başlamasının ardından bireysel müşteriler bin TL’ye kadar yurt içi para transferini günün 24 saati gerçekleştirebilecek.

TEB Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, konuyla ilgili olarak CEPTETEB’in müşterilerine yenilikçi bir hizmet anlayışı içinde farklı olanaklar sağladığını belirtti.

Müşterilerin Hayatı Kolaylaşacak

Mendi, FAST sisteminin devreye girmesi ile beraber banka müşterilerinin haftanın her günü ve günün her saati kolay, aynı zamanda da hızlı para transferi yapabileceklerini vurguladı. Para gönderimi ve alımı sırasında IBAN numarası yerine KolayAdres kullanımının akti hale geleceğini belirten Mendi, yeni özellikten şu anda yalnızca bireysel müşterilerin faydalanabildiğini de açıkladı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.