Ana SayfaGündemÖğretmenlere Türkiye Finans Özel Destek Paketi

Öğretmenlere Türkiye Finans Özel Destek Paketi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans, Öğretmenlere Özel Destek Paketi ile eğitim neferleri olan öğretmenlere maddi destek sunacak, yeni tip Covid-19 tanı ve tedavisi kapsayan sağlık sigortası imkanı sağlayacak.

Türkiye Finans Katılım Bankası, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak oluşturduğu ve 30 Kasım’a kadar geçerli olacak Öğretmenlere Özel Destek Paketi ile beraber eğitimcilere avantajlı faydalar sunacak. Öğretmen ve eğitimcilere özel bireysel finansman seçeneklerinin yanı sıra e-ticaret alışverişlerinde geçerli bonus puanlar ile indirimli tamamlayıcı sağlık sigortası, paket içinde yer alan ekstralar olacak.

Tüm Öğretmenler Yararlanacak

Türkiye Finans tarafından tanıtımı yapılan özel pakette, özel sektör veya kamu sektörü fark etmeksizin tüm eğitimcilerin seçeneklerden faydalanabileceği belirtildi. Paket kapsamında taşıt ve ihtiyaç finansmanları, öğretmenler tarafından yüzde 1,37’den başlayan kar oranları ile değerlendirilebilecek. Öğretmenlerin TL Katılım hesaplarında 98/2, döviz katılım hesaplarındaysa 75/2 kar paylaşım oranlarından yararlanması sağlanacak.

Sağlık Kurumlarında Geçerli İmkanlar

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak çıkarılan ve 30 Kasım’a kadar geçerli kılınacak olan özel destek paketinde birçok anlaşmalı sağlık kurumunda geçerli olan tamamlayıcı sağlık sigortası seçeneği de yer alıyor. Poliçe kapsamında Türkiye Finans öğretmenlere yatarak tedavilerde yüzde 20, ayakta tedavilerde ise yüzde 15’e varan indirim şansı tanıyacak.

Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Necati Özdeniz, konuyla ilgili olarak toplumun farklı kesimlerine yönelik uygun kampanyalar yaratmayı ana görevleri arasında gördüklerini belirterek, sağlıkçılar, kamu çalışanları ve 65 yaş üstü vatandaşların yanı sıra öğretmenlere de özel teklifler içeren destek paketleri sunduklarını açıkladı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.