Ana SayfaGündemİş Bankası’ndan Yeni Sürdürülebilir Gelecek İmzası

İş Bankası’ndan Yeni Sürdürülebilir Gelecek İmzası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, Birleşmiş Milletler Çevre Programı Finans Girişimi tarafından faaliyete sokulan Sorumlu Bankacılık Prensipleri’ne imza atarak yeni bir girişime dahil oldu.

Türkiye İş Bankası’nın sürdürülebilir gelecek çerçevesinde Birleşmiş Milletler Çevre Programı tarafından kapsama dahil edilen Sorumlu Bankacılık Prensipleri’ni imzalaması ile alakalı olarak, Genel Müdür Adnan Bali önemli konulara değindi. Bali, konuyla ilgili olarak markalarının sorumlu bankacılık yaklaşımına yeni bir boyut kazandırma hedeflerinin olduğunu, bu çerçevede de yeni girişimin üyesi olmaktan ve imzadan dolayı son derece memnun olduklarını belirtti. İş Bankası, atılan imzalar ile beraber Sorumlu Bankacılık İlkeleri kapsamına da dahil olmuş oldu.

Gelecek İnşasında Rol Oynayacaklar

Atılan imza ile beraber İş Bankası, yeni anlaşmayı duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada, bankacılık sektörünün Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve Paris İklim Anlaşması ile uyumlu bir şekilde ilerlemesini sağlayan Sorumlu Bankacılık Prensipleri’nin önemine dikkat çekildi. İlkelerin, bankacılık sektörünün sürdürülebilir bir gelecek inşası için rol ve sorumlulukları belirlemede önemli bir yer tuttuğu açıklanırken, sektörün her kademesinde kapsamlı bir çerçevede sürdürülebilirliğin gözetileceği de açıklandı.

Küresel İklim Hedeflerine Yönelik Çalışmalar

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, atılan imzalar ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Bali, Türkiye İş Bankası olarak küresel iklim hedeflerine uygun bir şekilde çalışmalara katkı sağlayacaklarını, bu kapsamda da attıkları imzalar ile taahhütlerini ortaya koyduklarını açıkladı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.